Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

måndag, juni 19, 2006

Måndag (om morgonen)

Så är man ånyo å sin kammare å Ämbetsverket. Resan medelst buss från Lärdomsstaden gick bra och klimatanläggningen voro funktionell.

Vädret i Residensstaden har övergått i regn, och vi känna alla att den svenska sommaren verkligen haver anlänt. Ty vad vore sagda årstid utan ett hundratal regndagar?

En ny intressant anekdot om det styrande Partiet har uppdagats - nämligen att ytterst få låginkomsttagare finnas å valbar plats till Riksdagen. Således finna man att den gamla sanningen "makt korrumperar" stämma alldeles förträffligt väl när det gäller att beskriva dessa högst tvivelaktiga personer.

Å fotbollsfronten har Republiken Frankrike icke imponerat. Herrar Zidane och Henry lyckades icke mer än att spela oavgjort mot Republiken Sydkorea. Ej heller har Konungariket Australien lyckats med att hålla Republiken Brasilien stången, men en god insats i vilket fall som helst.