Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, november 16, 2006

Torsdag (om eftermiddagen)

Hälland regn över Residensstaden. De sista spåren av snön försvinner ohjälpligt bort

Det är nästan så att man börjar misstänka att diverse domedagsprofeter vilka orera högt och lågt om den stundande klimatförändringen faktiskt har rätt i sina antaganden. November torde vara en månad då man måst pulsa fram i ohemula snödrivor och bära både ett och två lager kläder för att freda sig mot den arktiska kylan vilken ligga likt ett täcke över Konungariket Sverige. Dock synes intet spår av vintern och man tvingas framleva sin tillvaro i en perpetuell höst.

Under gårdagen hade man det tvivelaktiga nöjet att bevisat en så kallad konferens i Stiftsstaden Härnösand. Denna var icke särskilt givande och då man betänker att man fingo spendera ett antal timmar i bil var vinsterna således avsevärt mindre än de utlägg man måst göra. Dock fick man tillfälle att taga domkyrkan i besiktande, vilket gjorde utfärden från Hans Majestät Konungens Illojala Provins Dalarne något mindre ohemul. Man måst dock anföra att Sundsvall icke är en pitoresk syn, och man torde för länge sedan ha flyttat detta skamhål bort från kusten för att således bespara trafikanter den estetiska vederstygglighet staden utgör.

Under dagen har man haft ett så kallat lönesamtal med sin närmaste chef Hr Direktör S. Man fingo besked om att en löneförhöjning är att vänta vilket bådar gott, ty det medgör att undertecknad kan fortsätta sitt expansiva leverne.

Å den politiska fronten finner man att efterspelet till den så kallade Flodvågskatastrofen fortfarande ställer till oreda för Hans Majestät Konungens Regering. Bland annat har så kallade band med upptagningar av Regeringskansliets elektroniska korrespondens försvunnit. Man kan endast anta att detta bero på att någon synnerligen lågpannad tillika helt igenom indoktrinerad socialist har lagt så kallade rabarber å sagda band i syfte att rädda högre uppsatta diton i den förra administrationen från rättmätig skam och vanära. Man emotser dock att den skyldige får sitt straff andom till skräck och varnagel för andra pultroner inom den röda rörelsen. Vidare har man även fått kännedom om att Fröken Ungsocialist Sjödin blivit av medelst sin förarlicens. Detta då Fröken Ungsocialist Sjödin behagade överskrida de hastighetsbestämmelser vilka gälla å de Hälsingländska och Medelpadska vägarna där hon färdades. Man emotser att kollegorna å Hans Majestäts Landskontor i Västernorrland finner för gott att behålla Fröken Ungsocialists Sjödins körkort för tid och evinnerlighet så att denna synnerligen klent begåvade tillika osnygga tillika dåligt klädda representant för den kriminella rörelsen icke längre må framföra fordon å Hans Majestät Konungens landsvägar.

2 Comments:

Blogger Gustav said...

Som vanligt Eugéne kan jag inte annat än att hålla med, speciellt i fallet Fröken Sjödin.
Lär väl inte dröja länge förrens vi ser hennes avskedsansökan på ett skrivbord, får vi hoppas.

16/11/06 16:04  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Bäste Hr Blivande Statsråd Gustav

Risken finnes att Fröken Ungsocialist Sjödin snarare blir stärkt i sin övertygelse att hon måst behålla sin position. Socialister har en tendens att aldrig förstå då klockan är slagen.

16/11/06 16:28  

Skicka en kommentar

<< Home