Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

tisdag, november 14, 2006

Tisdag (om eftermiddagen)

Grå skyar över Residensstaden, regn är att vänta.

Tillbaka å Ämbetsverket efter att ha inhandlat en så kallad lunchlåda. Leverantör voro den redlige krögaren vilken förestår restaurangen å Ämbetsverkets norra sida.

I övrigt förbereder man sig för den stundande resan till Härnösand. Där skall man företräda Hans Majestät Konungens illojala Provins Dalarne, vilket torde innebära ett trivsamt avbräck från den stilla lunken å Ämbetsverket. Dock måst tillstås att spekulationerna om vem som månde bliva Hans Majestät Konungens nya befallningshavare i länet prägla de så kallade fikapauserna. Glädjande är även att flertalet av ens kollegor tillika önskat att undertecknad gives sagda post. Man har å känn att man skulle göra sig ypperligt väl såsom landshövding i Dalarne, och givetvis hade man tagit landshövdingeuniformen till heders ånyo. Ytterligare positiva utkomster av ett sådant ämbete hade varit att man å ett mer kraftfullt sätt kunnat taga den trilskande allmogen i örat andom till skräck och varnagel.

Å den politiska fronten finner man att den osnygga tillika klent begåvade tillika lågpannade Fru Landshövdingen Mikaelsson i Jämtlands Län blivit fälld för så kallat mutbrott. Man är alls icke förvånad över att en representant för det vänstra politiska partiet begå sådana illgärningar. Detta torde ligga i dessa kretiner tillika halvapors natur att då tillträde till köttgrytorna gives, å det snaraste uppsäga de ideal de en gång stått vid. Man emotser att Fru Landshövding Mikaelsson å det snaraste inlämnar sin så kallade avskedsansökan till Hans Majestät Konungen och iklär sig tagelskjortan och kryper runt Hans Majestät Konungens Provins Jämtland och Härjedalen för att därstädes göra bot för sina illdåd.

Vidare har man å den utrikespolitiska arenan förstått att Hr Borgmästaren i Nya York önskar bliva det Republikanska Partiets kandidat till presidentposten. Detta synes undertecknad helt onödigt då ambitionen är att Amerikas Förenta Stater å det snaraste skall återgå till Hennes Majestät Drottning Elizabeths domän. Det stå helt klart att amerikaner icke äro lämpade att styra sig själva och den enda utvägen är således att återbörda de tredskande kolonierna under den Brittiska kronan. Yttermera visso torde även Konungariket Sverige återta kolonien Nya Sverige då den amerikanska självständigheten molmas i mull.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jesus! Hur lång tid tar det för DEJ att skriva en betraktelse? Jag älskar när vi är olika.

14/11/06 14:42  
Anonymous Anonym said...

Tag dig i akt! Härnösand må ligga i Ångermanland, vilket kan tyckas vara en nätt och jämnt civiliserad landsända. Denna stad som klarar sig enbart tack vare den gudomliga närvaron av en domkyrka ligger farligt nära Medelpad och ingen kan veta vad för tarvliga influenser som därur kommer. Jag rekommenderar kroppsställ i gummi, handskar med asbeststoppning, svetsglasögon samt att du så långt det är möjligt undviker att tala med lokalbefolkningen - särskilt den i de södra delarna av staden.

14/11/06 14:59  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Bästa Fröken Rosén

Man skall icke missbruka Herren Guds Namn, men för att svara å Er fråga så torde en ordinär betraktelse kunna nedskrivas inom en halv timmes förlupit.


Bäste Hr Kasimirs Son

Undertecknad är som bekant Birkarl och således rustad att möta allehanda patrask från Medelpad. Vad avser angermännen torde dessa kunna göras till redliga Birkarlar och Vajor finge de bara skåda ljuset från norr.

14/11/06 15:02  

Skicka en kommentar

<< Home