Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

fredag, oktober 20, 2006

Fredag (om eftermiddagen)

Tunga skyar och hällande regn över Residensstaden i Dalarne. Man emotser att Syndafloden nu drabbar denna Gudsförgätna trakt.

Å sin kammare å Hans Majestät Konungens Ämbetsverk. Under dagen har man ägnat sig åt de uppgifter vilka åligga en. Det blev icke någon utfärd till Gefle, utan arbetet fingo utföras å Ämbetsverket.

Om ett par timmar styrs ånyo kosan österut till Lärdomsstaden vid Fyris. Man är om aftonen inviterad till Kammaren å den Norrländska Nationen, där man ämnar höja en bägare med övriga redliga bröder Birkarlar.

Undertecknads ödmjuka förslag om en ny så kallad regering har fallit i god jord, och det senaste tillskottet är unge Hr Gustav, vilken så att säga, tingat posten som statsråd med ansvar för infrastrukturfrågor. Undertecknad emotser att Hans Majestäts Riksvägar kommer att byggas ut och förbättras för att således underlätta framryckningen av Hans Majestäts Försvarsmakt.
(http://wwwanker.blogspot.com/)

Vidare har undertecknad fått kännedom om en lömsk och rakt igenom illvillig kampanj riktad mot Hans Mest Katolske Majestät Juan Carlos II. I den rödgardistiskt anstuckna så kallade kvällstidningen redogörs för ett påstått lymmelaktigt förfarande avseende en björnjakt i Förbundsrepubliken Ryssland. Enligt sagda rödgardistiskt anstuckna så kallade kvällstidning, skulle björnen i fråga varit påverkad av diverse rusdrycker, vilket gjorde den till ett så kallat 'lätt byte' för Hans Mest Katolske Majestät Juan Carlos II. Man finner sådant dravel vara synnerligen opassande, och kretinerna i den ryska statsapparaten vilka sprida sådan dynga torde å det snaraste placeras i så kallade omskolningsläger. Yttermera visso torde även de klent begåvade tillika osnyggt republikanska så kallade murvlarna å den rödgardistiskt anstuckna så kallade kvällstidningen placeras å Marstrands Fästning å en diet av vatten och bröd för den desinformation de plägat prångla ut.

Skäms!

4 Comments:

Blogger Gustav said...

Undertecknad ber om att få tacka för förtroendet.

Ha en angenäm helg.

20/10/06 17:02  
Anonymous Anonym said...

Ånyo skanda; konungen af Spanska riket har avlagt visit i Rysska riket å nedlagt för för publica ändamål fråntgen vildhet björn berusad af brännvin spetsad honung.
Se, konungahusens eviga fabläs enär de svårt lida av inavelns sjuka kunna de ej frambringa mer när de vilja visa sin mannakraft.
Skandal när denne av Napoleon frälste nedskirifvare ånyo viljen försfvara de kunglige.
Desse kunglige sättas må å tukthus enär de hafva vana att oskyldligen utsätta folkets befriare för nesliga slag, hufvudens afhuggande och till publica skam förevisande.

23/10/06 08:43  
Blogger Peppe said...

Stryk borde ryssarna få om det verkligen stämmer att de hällde sprit i den stackars björnen. Stryk, säger jag.

Nästan lika illa som islänningarnas valmassaker.

24/10/06 10:17  
Anonymous Anonym said...

Nu hafva alla som björnar uppvisat för publicum brukat brännvin i honung för att stilla djuren.
Icke blott ryssen utan äfven öfvriga marknadsskojare som använda sig av djuren.
Användandet vid det tillfälle konugahusen skall visa sin manlighet är icke att förvåna sig öfver.
Konungahusen är icke blott annat än ett enda stort marknadsjyckel.
Åvilka undertecknad erfarit när jag till oskydligen skams ställdes efter det mitt hufvud nesligen av kroppen afvlägsnats.

24/10/06 15:32  

Skicka en kommentar

<< Home