Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

fredag, september 29, 2006

Fredag (om aftonen)

Höga skyar och kvardröjande solsken över Lärdomsstaden vid Fyris. Hösten syns icke att finna.

Åter i civilisationen efter en ohemul arbetsvecka. Man har dagen till ära passat på med att draga fördel av det stora utbudet av krogar och värdshus för att kunna inmundiga lunch. Denna spisades å en trevlig så kallad orientalisk restaurang i sällskap med Br. A tillika Netto. Därefter bjöds man å så kallat eftermiddagsfika av den alltid lika gode Br. Imperator. Mången lärd tillika intressant diskurs fördes innan man styrde stegen mot den Norrländska nationen där man nu befinner sig.

Anledningen till detta är att man ämnar deltaga å en så kallad kammarkväll med övriga bröder i HBF Birkarlarna. Man emotser en uppbyggelig afton.

Man har tidigare anytt att arbetsbördan under föregående vecka varit allt annat än hemul. Det synes även undertecknad att nästkommande vecka även den bjuder på arbete i allt för stor utsträckning. Detta är icke något som passar en kavaljer, ty en redlig undersåte behöva även tid för nöjen tillika rekreation för att kunna prestera väl i Hans Majestät Konungens tjänst.

Det om detta, nu väntar kyld öl å Kammaren.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Inte nog med att du är pinsamt dålig på att hantera gammelsvenska, du är fullständigt sjukt förrvirrad också!

30/9/06 23:26  
Blogger Hanna said...

Hoppsan, vilken elak kommentar.

Men om du tittar på datum och klockslag för publicerandet av kommentaren förstår du, Eugéne, att den är skriven av en avundsjuk jävel. Hehe.

2/10/06 14:06  

Skicka en kommentar

<< Home