Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

måndag, september 18, 2006

Måndag (om eftermiddagen)

Gråväder över Residensstaden. Hösten synes undertecknad vara i antågande.

Tillbaka å Hans Majestäts Ämbetsverk i Dalarne efter en uppbyggelig helg i Lärdomsstaden vid Fyris. Man har hunnit med att socialisera med sina bekanta å en av Lärdomsstadens många tillika trivsamma lokaler, blivit inviterad till supé hos Br. Sekreterare och Fröken L, högmässa om söndagen, samt ett givande möte medelst Br. Imperator. Man måst även tillstås att en försvarlig mängd alkohol inmundigats under sagda helg.

Det har även kommit till undertecknads kännedom att ärkekretinen tillika Hr Statsministern Persson har nödgats erkänna nederlag i det så kallade valet. Allt tyda i nuläget å att Hr Partiledaren Reinfeld bliver den som erhåller posten som Hans Majstäts Försteminister. Det är förvisso gott att se huru den obehagliga tillika olagliga regimen nu måst lämna makten, men man emotser att den nya så kallade regeringen inom kort komma att förfalla i liknande fasoner vilka varit legio under det senaste årtiondet. Ånyo yrka undertecknad att Konungen ges exekutivmakten åter, allt enligt 1809 års författning.

Som avslutning ett poem;

When war is declared and the danger's nigh
"God and our Soldiers" is the peoples' cry
But when peace is proclaimed and all things are righted
God is forgot and the soldier slighted

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Gud och soldaten fruktar vi -
i stunder av oro, de stå oss bi

när borta syns faran, och fyllda är faten
då glömmer vi Gud och föraktar soldaten


Svensk version av samma poem

19/9/06 08:57  
Blogger Hanna said...

Fabulous!

19/9/06 14:17  

Skicka en kommentar

<< Home