Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

måndag, september 11, 2006

Måndag (om eftermiddagen)

Soldis över Residensstaden. Det kan antingen bliva regnigt eller soligt.

Åter å Ämbetsverket efter en natt i Lärdomsstaden vid Fyris. Kommunikationerna medelst järnvägen voro i vanlig ordning försenad. Man upphör aldrig att förvånas över den lymmelmentalitet vilken äro legio å sagda ämbetsverk. Yttermera visso förstärker det endast undertecknads uppfattning om det av självförhärligande, uppblåsta Fru Statsrådet Messing. Om sagda Fru Statsrådet hade haft en gnutta hyfs i kroppen hade hon å det snaraste tillsett att tågen skulle gå samt anlända i tid. Men icke! Man finner endast ett epitet vilket passar å sagda Fru Statsråd och detta torde vara Lunsakärring!*

Under dagen har man ägnat sig åt, för Hans Majestät Konungens Provins Dalarne, viktigt arbete. Många spörsmål kräva undertecknads tid vilket medför att man icke hinna med att skrifta å denna så kallade blogg i den utsträckning man måhända önskade. Morgonen torde bliva etter värre då man om förmiddagen måst förflytta sig till de södra delarna av Hans Majestät Konungens Provins Dalarne för att deltaga i ett så kallat symposium. Om eftermiddagen måst man bege sig till de nordliga dito, för att därstädes taga en lägre tjänsteman i en av kommunerna i Herrans tukt och förmaning. Summa sumarum finna man att man måst fara likt ett skållat troll genom obygden i Dalarne, och detta kommer medelst stor sannolikhet att medför att man måst stöta på en mängd ohemula tillika osnygga dalkarlar.

Nu ämnar dock undertecknad kvittera Ämbetsverket och bege sig till sitt temporära boende. Man emotser en lugn så kallad hemmakväll medelst uppbyggelig litteratur.

2 Comments:

Blogger Hanna said...

Åh uppbyggelig litteratur! Du läser alltså också senaste numret av Vogue! Eller?

12/9/06 23:12  
Blogger Dåcktor Erik said...

Undertecknad hoppas den högt värderade Brodern icke har blivit sk utbränd under utförandet av de för HM Provins Dalarne viktiga plikterna och att detta därmed icke är orsaken till de på sistone fåtaliga inläggen å den sk bloggen.

Undertecknad kan ej bedöma uppbyggligheten hos Vogue, men tidskriften är mycket underhållande.

13/9/06 13:27  

Skicka en kommentar

<< Home