Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

onsdag, augusti 30, 2006

Tisdag (om förmiddagen)

Höga skyar och strålande solsken över Residensstaden.

Å sin kammare å Ämbetsverket i Residensstaden. Under morgonen har man haft, ett för Hans Majestät Konungens Provins Dalarne, synnerligen vitalt möte. Utkomsten av detta kan måhända bidraga till att släpa sagda eftersatta provins in i det 21:a århundradet; dock ställer sig undertecknad tveksam till huruvida de osnygga dalkarlarna önskar att frångå sina invanda så kallade hjulspår.

Under eftermiddagen väntar ytterliggare ett vitalt möte då framtiden för Hans Majestät Konungens Provins Dalarne, kommer att diskuterats. Undertecknad emotser att de viktiga ting vilka kommer att dryftas må få positiva utkomster för sagda provins.

En liten notering angående gårdagen är måhända å sin plats; Efter intagandet av supé begingo undertecknad samt den värderade kollegan Fröken C till Residensstadens så kallade cinematograf. Där förevisades en så kallad spelfilm vilken behandlade tvenne amerikanska konstaplar i en av de södra staterna. Man finner till sin förvåning att amerikanska konstaplar icke tveka att bryta de lagar de själva äro satta att upprätthålla, vilket synes undertecknad vara något tvivelaktigt. Undertecknad uppmanar således de värderade läsarna att icke betala för att se sagda så kallade spelfilm, ty den var icke uppbyggelig. I stället rekommenderas den så kallade följetongen för televisionen om den redlige engelske kriminalkommissarien C Foyle.

Å det hela taget måst anföras att de redliga skriftställarna och aktörerna i Det Förenade Konungadömet Storbritannien och Nordirland plägar att producera så kallade spelfilmer samt serier för televisionens färgutsändingar, av mycket högre kvalitet än ockrarna i Amerikas Förenta Stater.

Vidare måst anföras att undertecknad var i begrepp att sätta avecen i halsen då man kastade ett så kallat getöga å Hans Majestäts Televison under gårdagens kväll. Ty vad möts man av om icke den lågpannade tillika synnerligen obehaglige partiledaren från det vänstra partiet Hr Ohly. Icke endast är Hr Ohly helt frikopplad från den verklighet vilken övriga undersåtar bebo, han uppvisar även en vilt stirrande blick, vilken ytterligare bekräftade dennes osympatiska utseende. Att Hr Ohly icke leva som han lär torde vid detta laget vara en accepterad sanning, applicerbar å samtliga så kallade politiker i Konungariket Sverige. Dock synes det undertecknad extra allvarligt då denne drummelaktige luns har plägat att sätta sin dotter i en så kallad fri skola, samtidigt som det vänstra partiet orera högt om dessas avskaffande. Hr Ohly är uppenbart förryckt och torde inom en snar framtid inlåsas å en sluten så kallad institution för själssjuka. Undertecknad emotser att en bältesläggning samt stora doser av den välrenommerade neuroleptikan Hibernal torde återbörda Hr Ohly till någon slags sans och reson. Yttermera visso finner undertecknad det märkligt att en uttalad fiende till Hans Majestät Konungen och Monarkin såsom institution tillåts sprida sin galenskap å Hans Majestäts Television.

5 Comments:

Blogger Smiley said...

Fröken kom endast att säga att hon, p.g.a. sitt frenetiska arbete, har absolut ingen tid att uppdatera sin så kallade blogg och t.o.m. att läsa ordentligt inläggen av Herre Eugéne :(

Later ...

30/8/06 11:30  
Blogger Neggot said...

Jasså? Bloggen har valt att åter fungera efter en tids onåbarhet. Själv har jag för tillfället svårt att motivera mig att skriva fler inlägg men dt lossnar väl.

31/8/06 11:33  
Blogger Dåcktor Erik said...

Undertecknad instämmer till fullo i omdömena om denne kanalje, Hr Ohly.

Undertecknad har också den stora äran att meddela att Hr Beauharnais, i egenskap av lojal tjänsteman i HM tjänst och författare av en ytterst amusant så kallad blogg, hamnat i undertecknads så kallade länklista.

31/8/06 15:36  
Blogger S-Man said...

Vindarna vänder, bäste herr Beauharnais.
Både miljötomtarna och vänstervridarna är snart ett minne blott. De återfinns numera på gator och torg, reclaimande diverse pårökta ideologier.
Same same but different alltså!

(fntivlxk)

31/8/06 15:36  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Charmerande Fröken Smiley:

Det synes undertecknad vara ont att den Charmerande Fröken icke finna tiden att skrifta å sin så kallade blogg. Dock är det gott att se att vissa icke vila å lagrarna avseende sitt arbete.

Unge Hr Torstensson:

Man hoppas att exkursionen till Norrland gingo väl och att den yttermera visso vore amusant

Högt värderade Dr Erik:

Undertecknad är hedrad över detta och man skall även framgent fortsätta skrifta å denna så kallade blogg i ett försök att stävja korruptionen av Konungariket Sveriges politik

Hr Snubben:

Vore det icke bättre om de förpassades ut ur Riket och icke tilläts att komma åter?

31/8/06 16:35  

Skicka en kommentar

<< Home