Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, augusti 24, 2006

Torsdag (om eftermiddagen)

Växlande molnighet över Lärdomsstaden.

Undertecknad har icke kunna skrifta å denna elektroniska journal vilket torde ha märkts av den uppmärksamma läsaren. Detta bero icke å någon lättja från undertecknads sida utan å skälmarna å Blogger vilka har funnit det amusant att försnilla undertecknads så kallade blogg.

Nåväl nu är man ånyo tillbaka å den elektroniska så kallade motorvägen, beredd att betrakta och kommentera den samtid vilken vi tvingas leva i, och som de högt värderade läsarna känner till, icke är så bra som fordom.

Under dagarna man icke kunnat skrifta om sitt liv och leverne har en del intressanta händelser timats i Lärdomsstaden. Man har socialiserat medelst sina vänner och bekanta samt ägnat sig åt allehanda uppbyggeliga verksamheter. Å det hela taget balsam för själen att icke behöva spendera tid i den vederstyggliga Residensstaden i Dalarne.

I afton skall undertecknad deltaga å en så kallad pubrunda. Detta kan måhända visa sig vara intressant. Under dagen har man tillsett att ens skjortor är välstrukna och att kavajen fått hänga till sig . Givetvis ämnar man föra sig så som det anstår en kavaljer, och icke lunsaktigt drumla runt iklädd denimbyxor och tillhörande så kallad t-tröja.

En rapport om aftonens händelser utlovas under morgondagen.

5 Comments:

Blogger Smiley said...

Oh, du är OK (hoppas jag, har inte läst än), åtminstone "tillbaka".
Glad :D

24/8/06 16:28  
Blogger SixesAndSevens said...

Gott att höra från dig igen, Eugéne! Blev lite orolig ett tag. Kanske du kidnappats av en dalabuse eller så... Du är föredömlig som lämnar denimbyxorna på hyllan när det vankas pubrunda. Skriv gärna lite när du kommer hem och är en aning på kanelen... ;)

24/8/06 17:07  
Blogger Gustav said...

Min chock var stor när jag insåg att det var omöjligt att beträda din blogg under några dagars tid, så välkommen tillbaka.

24/8/06 18:02  
Blogger Stefan said...

Bäste Broder!

Undertecknad nödgas erkänna att en orons vindar svepte över den så kallade bloggsfären, emedan det visade sig vara snudd på omöjligt att bevista denna sunda frihamn.

Nåväl, ordningen är återställd och vi lever åter i den bästa av världar.

En humbel önskan framställes; skräm oss ickemera emedan detta har en negativ effekt åt hjärtat och åt själen.

24/8/06 19:07  
Blogger Smiley said...

Pubrunda i kavaj? Vad spännande! Berätta, berätta!

:D

24/8/06 21:28  

Skicka en kommentar

<< Home