Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

måndag, augusti 14, 2006

Måndag (något senare om eftermiddagen)

Syndafall över Residensstaden. Undertecknad emotser att de osnygga dalkarlarna sköljes bort.

Då man under den, av salig Axel Oxenstierna reglementerade och av Hans Majestät Konungen stadfästa, så kallade lunchpausen flanerade längs Residensstadens ena gata, funno man att en obehaglig delegation av så kallade politiker hade tagit post nedom Rådhuset. Dessa ohemula tillika lymmelaktiga personer plägade samtliga tillhöra det styrande kotteriet i Konungariket Sverige. Att redliga tillika lojala ämbetsmän i Konungens tjänst skall behöva tåla sådant övergår undertecknads fattning. Dock innebar det myckna regnandet att dessa halvfigurer tvungos att hålla tand för tunga, vilket minimerade obehaget för undertecknad.

Vidare fick undertecknad sent om sider kännedom att spektaklet syftade till att utgöra staffage åt Ministern för Utrikes Angelägenheter, Hr Eliasson, vilken enligt tillförlitliga uppgifter ämnade hålla ett så kallat torgmöte. Undertecknad är perplex, hur kommer det sig att man icke få information om sådana tilldragelser å förhand? Undertecknad anar en konspiration av monumentala mått, där den obehagliga Folkkommissarie Ulvskoog säkerligen ha både en och tu klor med i spelet. Måhända är den brottsliga regimen undertecknad å spåren?

Från en sak till en annan; dagens visdomsord kommer från Unga Fröken Jemths så kallade blogg.

"Dalarna är fabulous så länge man vet att man kan åka därifrån!"

För de som önskar studera Unga Fröken Jemths så kallade blogg återfinns den här
http://hannajemth.blogspot.com/

5 Comments:

Blogger SixesAndSevens said...

Nå, blev några osnygga karlar bortspolade idag? Hoppas.

14/8/06 18:49  
Blogger Hanna said...

Fan vad smart jag är!

14/8/06 19:57  
Blogger Fluffgubben said...

Broder!

Lika observant som vanligt.
Tecknar i all hast, min beundran för er beskrivning av folkhemskreaturet M. Ulvskog som varande folkkomissarie.
Denna amöba borde för länge sedan berövats sin rätt att titulera sig Svensk. Jag misstänker starkt att någon urinerat i hennes Genpool.

Underdånigt som alltid.

Norman B Fibbler
ESQ

14/8/06 20:09  
Blogger Neggot said...

Det här är den bästa politikbevakning jag får. Jag ska rösta enbart efter dina ord.

14/8/06 21:26  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Fröken 6:s &7:s

Undertecknad sluta sig till att åtminstone en osnygg dalkarl sköljdes ned i det erbarmliga diket Faluån och därstädes blevo attackerad av diverse alger av grön övertygelse. Något som vederbörande helt säkert förtjänade.

Fröken Jemth:
Oaktat Frökens svordomar; ja tämligen begåvad

Hr Fibbler:

Undertecknad misstänker starkt att Folkkommissarie Ulvskog är framställd å artificiell väg i ett laboratorium under LO-Borgen. Där har så kallad dna från Stalin och Palme samt en dos Alva Myrdahl blandats till den oheliga soppa vilken benämns Folkkommissarie Ulvskoog.

Unge Hr Torstensson:

Underteckand kan anföra att man endast röstar blankt. Endast en gång har man dristat sig att fylla i en så kallad valsedel och detta voro i valet anno -98 då undertecknad i Kommunalvalet lade sin röst å "Föreningen för Hultsfredsfestivalens nedläggning".

Dock måst tillstås att man i det Brittiska parlamentsvalet 2000 med högburet huvud lade sin röst å Scottish Conservative and Unionists. Dessa erhöll icke ett endaste mandat.

15/8/06 09:24  

Skicka en kommentar

<< Home