Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, augusti 10, 2006

Torsdag (om eftermiddagen)

Strålande solsken och höga skyar över Lärdomsstaden vid Fyris. Undertecknad mår som en prins då man kan titta ut genom sitt fönster och beskåda de tvenne imposanta spirorna å Katedralen.

Som de vördade läsarna förstå är undertecknad ånyo tillbaka i civilisationen. Trots en den sedvanliga förseningen å Statens Järnvägars tåg kan ytterst litet få undertecknad att göra avkall å sitt höga humör.

I afton skall undertecknad intaga supé med unga Fröken N för att fira unga Frökens födelsedag, och måhända bege man sig därefter ut bland krogarna i Lärdomsstaden. Undertecknad låter planerna vara ospecificerade ännu.

Avseende den pågående så kallade valrörelsen har undertecknad fått kännedom om att partierna å den mittersta och högra kanten inneha ledningen i en så kallad opinionsundersökning. Dock ställdes frågan icke till undertecknad. Om så hade varit fallet hade undertecknad med hög och tydlig stämma förklarat att då vi leva i en arvsmonarki har valen spelat ut sin roll. Detta eftersom monarken ärva sin titel och icke likt fordom valdes å Mora Stenar. Detta torde sätta de snutiga förståsigpåarna å sin rätta plats. Yttermera visso anser undertecknad att samtliga så kallade politiker endast sträva efter att fylla sin egen börs och tillfredställa sina egna, horribelt uppsvällda, egon snarare än se till Konungarikets och de därstädes inneboende undersåtarnas bästa.

Ännu en sak som fick undertecknad att sätta morgontéet i vrångstrupen voro en så kallad notis i en av Kungliga Hufvudstadens morgontidningar. I denna beskrevs huru tre synnerligen lymmelaktiga journalister i det Förenade Konungariket Storbritannien och Nordirland plägat avlyssna HKH Prinsen av Wales telefon. Detta är icke mindre än majestätsbrott och undertecknad hoppas att dessa lågpannade tillika ärelösa kretiner erhåller hårda och plågsamma straff för sina transgressioner. Yttermera visso önskar undertecknad utdela en näsbränna samt ett skäms för dessas kanaljerier.

5 Comments:

Blogger Peppe said...

Ärade hr Eugéne de Beauharnais, är det tillåtet att länka till Er hyllade blogg?

10/8/06 14:35  
Blogger Hanna said...

Jag sitter inne med hemlig information!

10/8/06 19:42  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Bästa Fröken Jeanette

Självklart går det för sig att länka till undertecknads så kallade blog. Det vore yttermera en stor ära för undertecknad.

Fröken Jemth

Undertecknad är idel öra...

10/8/06 19:46  
Blogger S-Man said...

Fantastiskt kul!

Varför har jag inte hittat hit förr!?
= måste ha varit för full då...

=)

11/8/06 00:53  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Hr S-man

Allt för vänliga ord, vilka undertecknad tar till sig. Måhända har alkoholnivån legat något högt men detta är icke något att beklaga. Undertecknad skall även framgent hålla ett så kallat getöga å Er så kallade blogg.

11/8/06 14:50  

Skicka en kommentar

<< Home