Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

tisdag, augusti 15, 2006

Tisdag (om morgonen)

Regntunga skyar över Residensstaden - den annalkande nederbörden håller dalkarlarna bakom lås och regel.

Å sin kammare å Ämbetsverket. Trots att de så kallade semestrarna är avslutade lysa icke flitens lampa över avdelningen. Det synes undertecknad så som kollegorna ännu icke har anpassat sig å arbetslivet. Undertecknad fortsätta dock sitt oförtrutna värv för Konungen och Fäderneslandet, och ämnar icke förfalla i letargi.

Under gårdagens afton hade Hans Majestäts Television godheten att visa ett mycket amusant tillika uppbyggeligt så kallat program vilket tilltalade undertecknad mycket. 30 osnutna tillika osnygga brittiska ungdomar fick uppleva huru undervisning å ett läroverk under 50-talet hade tett sig. Med fokus å akademiska prestationer och disciplin fingo ungdomarna taga del av de senaste rönen inom naturvetenskaperna. Undertecknad fann att det måhända är dags att återgå till sagda metod även i Konungariket. Man är av den uppfattningen att ungdomar endast torde må bra av att arbeta inom klart uppställda ramar och där till hörande skoluniform samt Luthers katekes.

Dock förstår undertecknad att den olagliga tillika obehagliga regimen med Folkkommissarie Ulvskog i täten icke önska att Rikets ungdomar tillgodogör sig akademiska kunskaper, ty detta skulle oundgängligen leda till sagda regims snara och obarmhärtiga fall. Yttermer visso finner man även att utbildade undersåtar torde vara en så kallad nagel i ögat å regimen, ty hur många av statsråden kunna uppvisa en formell utbildning? Det absolut tydligaste exemplet är det letargiska Hr Statsrådet Ringholm, vilken icke ens har en komplett gymnasieutbildning. För att göra en referens till Ämbetsverket hade undertecknad icke ens erbjudit det snutiga Hr Statsrådet Ringholm tjänsten som posthämtare.

Dagens tips å en så kallad blogg torde vara den redlige Hr Norman B Fibblers mycket amusanta iakttagelser. Hr Fibbler är en klarsynt man vilken icke låter lura sig av den långt gående konspiration vilken är legio i Konungariket Sverige.

http://fibblers.blogspot.com/