Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

tisdag, augusti 15, 2006

Tisdag (vid arbetsdagens slut)

Uppehållsväder över Residensstaden. En smula blå himmel kan skymtas från undertecknads fönster.

Undertecknad har under innevarande dag ägnat sig åt sitt viktiga värv å Ämbetsverket. Under dagen har mycken kommers pågått i korridorerna, detta då en av undertecknads kollegor fått sina händer å ett parti så kallade jeans, vilka äro formgivna av den inte helt obekanta Fru Beckham. Undertecknads kännedom om modernt mode är ytterst minimal, men det synes undertecknad som om kollegorna av kvinnlig övertygelse funno dessa helt oemotståndliga.

Personligen anser undertecknad att det icke är å sin plats för lojala tjänstemän att ägna sig åt krass kommers å Hans Majestäts Ämbetsverk, men man håller tand för tunga och låter nåd gå före rätt.

Vidare fick undertecknad under den så kallade fikapausen kännedom om att Fru Partiledaren Schyman ämnar besöka Residensstaden. Detta är icke goda nyheter! Skall det inte kunna finnas åtminstone en dag under veckan då man slipper befatta sig med dessa ohemula tillika snutiga politiker? Undertecknad anar en konspiration.

Till sist ett tips å en så kallad blogg vilket var tänkt att publiceras först om morgondagen, men varför skjuta upp det?

Unga Fröken Jeanettes skriver å sin så kallade blogg om livet i Östra Rikshalvan. Mycket amusant och uppbyggeligt om en kollega i offentlig tjänst. Undertecknad uppskattade särskilt funderingen kring italienare och finsk ölkultur.

http://livetihelsingfors.blogspot.com/

4 Comments:

Blogger Fredo said...

Den här bloggen är antagligen bloggvärldens roligaste bidrag.

15/8/06 17:04  
Blogger SixesAndSevens said...

Du kanske skulle ta och prova ett par Beckhamjeans, Eugéne... Vad skulle dalakarlarna säga då? Dom skulle bli ännu mer osnygga. Tro mig.

15/8/06 18:56  
Blogger Callisto said...

Underbar blogg. Den hamnar direkt bland mina länkar. :)

15/8/06 23:05  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Hr BB samt Fröken Callisto:

Allt för vänliga ord. Undertecknad lovar att även framgent skrifta å denna journal vilket förhoppningsvis kan bereda läsekretsen ett visst mått av nöje.

Fröken 6:s & 7:s:

Undertecknad bär ytterst sällan så kallade jeans, och har inga som helst planer å att inhandla ett av Fru Beckhams dito. Yttermera visso har undertecknad svårt att föreställa sig att dalkarlarna i gemen kunna bli ännu osnyggare än de redan äro.

16/8/06 10:58  

Skicka en kommentar

<< Home