Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

tisdag, augusti 29, 2006

Tisdag (om eftermiddagen)

Höga skyar och strålande solsken över Residensstaden.

Dagen å Ämbetsverket har förflutit i ett rasande tempo. Efter att Hr Direktör S påtalat att han ämnar lämna Ämbetsverket har undertecknad erhållit än fler uppgifter å sitt så kallade skrivbord. Man kan tycka att Hr Direktör S tilltag är något kanaljartat men vad annat är att vänta av en så kallad Juvenal?

Nåväl det om detta. Om aftonen ämnar undertecknad och den värderade kollegan beskåda en cinematografisk föreställning å Residensstadens så kallade biograf. Undertecknad emotser att detta kan bliva tämligen amusant. I övrigt måst tillstås att intet mycket värt att nämna föregår å Ämbetsverket. Det synes undertecknad att samtliga av de värderade kollegorna är fullt upptagna medelst de uppgifter de erhållit av Hans Majestät. Yttermera visso är de även tacksamma för att kunna bidra till den goda styrelsen av Hans Majestät Konungens Provins Dalarne.

Å den politiska fronten finner man att tre styck unga fröknar under natten genomfört en så kallad kupp. Dessa driftiga fröknar lär ha uppsatt så kallade affischer vilka gjorde narr av Hr Statsministern Persson. De lokala företrädarna för Hr Statsministern Perssons parti voro, enligt lokaltidningen, tämligen upprörda. Undertecknad fann dock tilltaget högst amusant och tämligen träffande. Hr Statsministern Persson är, som undertecknad tidigare påpekat å denna så kallade blogg, en obehaglig kanalj vilken icke tänka å Konungariket Sveriges bästa utan endast sin egen stinna buk. Att en sådan osnygg tillika skälmaktig drummel hånas å falska valaffischer är honom väl förunnat tillika självförvållat.