Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

fredag, augusti 25, 2006

Fredag (om förmiddagen)

Grå skyar över Lärdomsstaden. Undertecknad emotser regn.

Ack och ve! Undertecknad lida idag sviterna av den så kallade pubrundan vilken man deltog i under gårdagen. Dock måst tillstås att det å det hela var en amusant afton. I sällskapet vilket anträdde denna så kallade pubrundan återfanns dessutom en mängd näpna tillika unga Fröknar, vilket å intet sätt lade sordi å stämningen. Man måst ock tillstå att inmundigandet av öl tär å ens konstitution.

Under dagen väntar inga specifika aktiviteter utan man ämnar ägna sig åt kontemplation. Yttermera visso skall det tillstås att den så kallade kopparslagaren vilken undertecknad lida under omintetgör några vidare utsvävningar. Nåväl man haver sig själv att skylla! Om aftonen skall man inta supé med styrelsebröderna i Sällskapet. Höstenbalen kommer att planeras samt diskuteras och undertecknad emotser att det måhända kommer att bli tillfälle att inmundiga en del dryckjom dessutom.

Nu ämnar dock undertecknad nedsänka sin lekamen i ett iskallt bad i syfte att rena sig själv efter gårdagens vedermödor. Anden är som bekant stark om än att köttet är svagt!

1 Comments:

Blogger Smiley said...

Kontemplation i ett iskallt bad :)
Liknar en pubrunda i kavaj :)

25/8/06 12:17  

Skicka en kommentar

<< Home