Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

fredag, september 15, 2006

Fredag (om eftermiddagen)

Höga skyar och strålande solsken över Residensstaden.

Förändring = Förnedring

Finnes det någon rationell förklaring till varför samtliga av Fröknarna och Herrarna vars så kallade bloggar man till äventyrs läser har bytt till den så kallade beta-varianten av sagda så kallade bloggar? Undertecknad ställer sig ytterst tveksam till sådana fasoner.

Vidare kan anföras att man icke ämnar byta format å sin så kallade blogg med mindre än en mangrann uppslutning å den så kallade bloggosfären.

Det om detta: Anledningen till att undertecknad icke skriftade under föregående dag står att finna i det faktum att enheten å Hans Majestät Konungens Ämbetsverk genomförde en så kallad personaldag. Man var således nödgad att bege sig till en så kallad friluftsanläggning med tillhörande skidhoppningsbackar i utkanten av Residensstaden. Månget spörsmål tillika lärd diskurs fördes å sagda dag, vilken avslutades med en festlig tillställning. Dock hade någon illgärningsman plägat att försnilla undertecknads nycklar vilket föranledde att man fick spendera natten å den stuga där den så kallade enhetsdagen hölls. Det skall även tilläggas att sagda stuga icke stoltserade med någon uppvärmning vilket gjorde att undertecknad vaknade i ottan, huttrandes av köld. Man kan utan att ta till medelst överord hävda att detta icke gjorde undertecknad mer välvilligt inställd till Hans Majestät Konungens Provins Dalarne.

Dock måst det tillstås att man fingo god spis under aftonen och tillhörande drycker. Hans Majestät Konungen lät via sin befallningsman å Enheten, Hr Direktör S, bjuda å både cognac och whisky vilket föll undertecknad väl i smaken. Man är dock något stukad efter den ohemula natten samt lida en lätt kopparslagare. Detta gjorde att undertecknad blevo än mer avogt instäld till de representanter för de politiska partierna vilka irrade runt å Torget i Residensstaden då undertecknad ämnade intaga lunch. Dessa halvfigurer är intet annat än skälmar då de icke hava vett att lämna en lojal ämbetsman i Hans Majestät Konungens tjänst i fred utan måst söka att pracka på en sina förvirrade tillika förrädiska så kallade budskap.

I afton skall man ånyo bege sig österut till Lärdomsstaden vid Fyris där undertecknad ämnar spendera helgen. Man se medelst tillförsikt detta an.

1 Comments:

Blogger Hanna said...

Uppsala i helgen alltså. Gud så spännande, du kanske ser mig på stan!

15/9/06 21:59  

Skicka en kommentar

<< Home