Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

onsdag, september 20, 2006

Onsdag (om eftermiddagen)

Höga skyar och strålande solsken över Residensstaden i Dalarne. Man misstänka dock att hösten stå för dörren.

Undertecknad vill taga tillfället i akt att fem dagar försent gratulera Hans Majestät Konungen å den 33 årsdagen sedan hans tronbestigning.

Under gårdagen hade undertecknad nöjet att tillsammans med Hr Direktör S besöka Kungliga Hufvudstaden för att därstädes deltaga å ett så kallat seminarium. Detta var intressant om än något pedagogiskt undermåligt, även om mången intressant tillika lärd diskurs fördes å sagda tillställning.

Dock lida man idag sviterna av detta evinnerliga flängande vilket man som lojal ämbetsman i Hans Majestät Konungens tjänst måst uthärda, ty idag känna man att en så kallad förkylning är i antågande.

Å Ämbetsverket har Hr Direktör S påbörjat sin tjänstgöring, han skall dock icke bliva långvarig, då han ämnar nedslå sina bopålar å Hans Majestäts Provins Gotland. Vidare har Fröken O idag lämnat sin tjänst å Ämbetsverket för en å Dalarnes Vetenskapliga Sammanslutning.

Vidare kan anföras att det å den politiska fronten synes råda splittring inom den så kallade alliansen. Den obehagliga Fru Partiledaren Olofsson i det Centrala Partiet har krävt en så kallad könsnivellering i den stundande icke-socialistiska regeringen. Hr Partiledaren Reinfeld vilken företräder det Moderata Partiet har dock vägrat att binda sig till slika löften. Personligen anser undertecknad ånyo att samtliga så kallade politiker icke lända Konungariket Sverige någon heder och man hemställer ånyo att 1809 års Regeringsform bliva gällande grundlag.

Det har även kommit till undertecknads kännedom att de så kallade svenska demokraterna hava rönt stora framgångar i föregående veckas så kallade val. Detta är synnerligen obehagliga nyheter, ty de så kallade svenska demokraterna är icke annat än illgärningsmän tillika löskerkarlar. Yttermera visso kan anföras att mången av dessas representanter uppvisa låg panna, slö blick och ett uppenbart klent intellekt. Man hyser en förhoppning att dessas inträde i diverse politiska församlingar icke erkännes av de övriga så kallade partierna.

5 Comments:

Blogger Peppe said...

Kära ni, 1809s regeringsform i all ära, man bör dock inte glömma att det var året ni skänkte bort rikets östra halva till Ryssland.

20/9/06 16:41  
Blogger SixesAndSevens said...

Förkylningen härjar även i min landsände... Hoppas den ej går för hårt åt er, käre Eugéne.

20/9/06 17:27  
Blogger Dåcktor Erik said...

Högt ärade Broder,

Valet, det som i ordspråk görs mellan tex pest och kolera, har avlupit med en för undertecknad tillfredsställande utgång. Pest eller kolera har ej infunnit sig, dock en förkylning. Detta anser undertecknad vara pest och pina.

Kära Frk Peppe,
det synes undertecknad som att kampen för att den östra rikshalvan skall återgå till moderlandet avstannat. Vi må hoppas att blivande Hr Statsministern tar tag i detta.

Hakka pellä!

20/9/06 19:29  
Blogger Gustav said...

Intressant med lite nya inlägg från dig herr Beuharnais.

Vidare så håller jag med dig vad det anbelangar det politiska, främst att Maud Olofsson är obehaglig kvinna.

Må väl.

20/9/06 20:05  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Kära Fröken Jeanette

Det är sant att Rikets styrelse med den högst olämplige Gustav IV Adolf icke bjöd det motstånd mot Ryssen vilket man torde ha efterfrågat. Man önskar dock att den Östra Rikshalvan ånyo inkorporeras med Konungariket Sverige. Man har förstått att det finnes redliga medborgare i Finland vilka önska detta. Exempel gavs då HM Konungen och HM Drottningen besökte Wasa där de möttes av demonstranter vilka krävde mer makt åt Konungen.

Fröken 6:s & /:s
Förkylning kan icke stoppa en lojal ämbetsman i Hans Majestät Konungens Tjänst.

Bäste Bror tillika Broder
Man är icke helt missnöjd med att den oförbätterlige ogärningsmannen Hr Persson nu fått pensionera sig å den Sörmländska landsbygden. Yttermera visso frukta man att detta månde bereda vägen för den vederstyggliga tillika klent begåvade Folkkommissarien Ulvskog

Unge Hr Gustav
Man syftar alltid till att sprida lite ljus i denna veritabla kulturskymnig vilken den så kallade bloggosfären utgör

21/9/06 09:51  

Skicka en kommentar

<< Home