Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, september 21, 2006

Torsdag (om förmiddagen)

Gråa moln över Residensstaden. Man emotser regn eller möjligen hagel.

Jämmer och elände. Icke har man kunnat njuta sin välförtjänta sömn pga den elaka värk man lida i halstrakten. Man misstänker att den osunda luften, vilken är ett resultat av gruvnärningen i Residensstaden bidragit menligt å ens hälsa.

Dock - en lojal ämbetsman i Hans Majestät Konungens tjänst lägga sig icke sjuk med mindre att han är döende. Man vet att månget viktigt ärende vilket behandlas å Hans Majestät Konungens Ämbetsverk i sådana fall kunna hamna i illojala tjänsteandars händer och således icke behandlas å ett tillfredställande sätt. Således låta man plikten gå före hälsan, ty större saker än en själv stå å spel.

Idag väntas så kallat strategiskt arbete tillsammans medelst Hr Direktör S. Då denne ämnar lämna sin tjänst å Ämbetsverket har den så kallade tidsplaneringen fått revideras. Detta innebär så kallat merarbete för undertecknad, men då man är fast i övertygelsen att man gör detta för välfärden för Hans Majestät Konungens undersåtar i den bakåtsträvande provinsen Dalarne.

Å den politiska fronten väntar man med viss ängslan å den så kallade regeringsbildningen. Man misstänker att den ålhale opportunisten tillika Hr Partiledaren för det Folkeliga Partiet, Leijonborg ges en position såsom statsråd. Likaledes oroligt frukta man att Fru Partilederskan Olofsson ges liknande befogenheter. Undertecknad ställa sig ytterst tveksam till dessas kompetens och vandel, ty Hr Leijonborg är en person med ytterst tvivelaktig karaktär. Yttermera visso finnes det i den kader han företräder gott om mörkermän vilka samtliga äro republikaner. Fru Olofssons vandel är även den tveksam, då hon tidigare har genomfört så kallade uppgörelser medelst den tidigare olagliga tillika obehagliga regimen Persson. Detta är icke vad en redlig undersåte strävar efter, ty det finnes som bekant högre värden än den egna maktfullkomligheten.

Det om detta, snart stundar den av salig Axel Oxenstierna reglementerade och av Hans Majestät Konungen lagstadgade så kallade lunchen. Det har kommit till undertecknads kännedom att det serveras ärtsoppa å en av Residensstadens krogar. Måhända kan man även få sig en kopp punch till livs, då man vet att detta torde göra underverk för undertecknads hals.

Som avslutning en strof ur den skotske Nationalskalden Hr Burns poem "Robert the Bruce addresses his army att Bannockburn"

Lay the proud usurpers low
Tyrants fall with every foe
Liberty's in every blow
Let us do or die!

5 Comments:

Blogger SixesAndSevens said...

Har också vridit mig i plågor hela natten. Måste vara ett tecken när vi insjuknar samtidigt, käre Eugéne...

Eller nåt... :)

Ha en fin dag.

21/9/06 12:56  
Anonymous Anonym said...

Krya på dig!

22/9/06 16:20  
Blogger Izis said...

Jag tycker det är Fredde som är mest skum. Min hypotes är att han är en alien som kommit för att ta över världen, se bara på hans bleka anlete och finurliga min. Jag är misstänksam.

23/9/06 17:29  
Anonymous Anonym said...

Såsom röstande på Centerpartiet vill jag protestera mot beskrivningen av fru Olofsson. Arvet från tidigare ledare är svåra att skaka av sig, och förnekar du det faktum att utan henne - ingen Allians?

25/9/06 23:27  
Blogger SixesAndSevens said...

Vars har du tagit vägen, Eugéne..?

27/9/06 13:33  

Skicka en kommentar

<< Home