Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

tisdag, oktober 17, 2006

Tisdag (om eftermiddagen)

Växlande molnighet över Residensstaden i Dalarne. Temperaturen är elakt låg.

Ibland undrar man om ens arbete i Hans Majestät Konungens tjänst är värt besväret. Kanske vore det lika bra att inlämna en suplik till Monarken i vilken man redogör för ens arbetssituation och ödmjukt hemställer om att bliva förflyttad till ett annat av Hans Majestät Konungens ämbetsverk.

Måhända är det enkom en släng av en så kallad höstdepression, dock tvivla undertecknad å detta. Man misstänker att ens funktion här å Ämbetsverket är mer av ett så kallat alibi än en faktisk funktion vilken är nödvändig för Dalarne.

Det om detta.

Å den politiska fronten gjorde dagens upplaga av provinsialpressen ett utspel där Fru Landshövding Dahlberg utpekades som en möjlig kandidat till posten som Statsråd med ansvar för Kulturfrågor. Man ställer sig dock ytterst tveksam till Fru Landshövdingens lämplighet i sådan funktion. Fru Landshövdingen är, som bekant, en uttalad republikan och det synes undertecknad ytterst illa om sådana personer bestås medelst statsrådsposter.

I stället skulle undertecknad vilja lansera en annan kandidat till posten; nämligen undertecknad. Såsom de värderade läsarna är högst medvetna om är undertecknad mycket intresserad av kulturfrågor. Man emotser att man i sådan funktion kunde göra underverk för den veritabla kulturskymning Konungariket Sverige befinner sig i. Kulturen skulle ånyo återfå en uppbyggelig karaktär och icke den degenererade form den tagit idag. Moderna Museet hade beslagits medelst lås och regel, ty ytterst få av de så kallade konstverken vilka plägas uppvisas å detta liderlighetens tempel är passande för undersåtarna.

Man emotser att man, då man nu gjort sin kandidatur offentlig, inom kort kommer att bliva kontaktad av Hr Statsministern Reinfeld för en diskussion kring formerna för ens snara upphöjelse. Undertecknad är såsom alltid klädsamt modest och kräva endast att bliva adlad innan man tar sin plats såsom den goda tillika uppbyggeliga kulturens försvarare i Konungariket Sverige.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Underbart! Moderna Museet har varit en skymf och skamfläck för Skeppsholmen allt för länge. Fram för fler skeppsbyggen i Kungliga Flottans tjänst. Samligt att sådana hedervärda verksamheter tvingas ut i provinserna!

17/10/06 22:41  
Blogger Neggot said...

Du har, trots din tvivelaktiga föreningstillhörighet vilken inte på något sätt hör samman med din påstådda ådra för finkultur, min röst i din jakt efter Kulturministerposten.

18/10/06 17:43  

Skicka en kommentar

<< Home