Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

måndag, oktober 16, 2006

Måndag (om eftermiddagen)

Växlande molnighet över Residensstaden i Dalarne. Hösten synes undertecknad har gjort sitt intåg.

Åter å sin kammare efter att ha deltagit i en så kallad utbildning av Hans Majestät Konungens skatteuppbördsmän i Dalarne. Måndagen har hittills bjudit å en hel del arbete för undertecknad, dock verka det nu som om man har det så kallade läget under kontroll.

Helgen vilken i vanlig ordning spenderades i Lärdomsstaden vid Fyris voro amusant. Fredagen liksom lördagen spenderades mestadels medelst samkväm samt inmundigandet av jästa samt destillerade drycker. Alkohol synes undertecknad vara balsam för själen. Välbehövligt, ty det kosta på att vara en lojal ämbetsman i Hans Majestät Konungens tjänst.

Å den politiska fronten har undertecknad blivit underrättad att det lunsaktiga Fru Statsrådet Stegö-Chiló nu inlämnat sin avskedsansökan. Detta var icke en dag för tidigt, ty det osnygga Fru Statsrådet har allt för länge frestat å de redliga undersåtarnas tålamod medelst sina lymmelfasoner. Man emotser nu att det uppenbart klent begåvade Fru föredetta statsrådet nu iklär sig den så kallade tagelskjortan och gören bot och bättring. Nyliberalt tjafs skall icke behöva spridas bland den redliga allmänheten.

1 Comments:

Blogger Stefan said...

hahah...underbart "osnygga och klent begåvade"...;)

så snyggt att kunna såga med klockrena beskrivningar.

hatten av:)

17/10/06 00:15  

Skicka en kommentar

<< Home