Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, oktober 19, 2006

Torsdag (om eftermiddagen)

Hällregn över Dalarne. Men emotser att mången osnygg dalkarl sköljes bort.

Åter å kammaren å Ämbetsverket efter en så kallad utbildning av Hans Majestät Konungens Skatteuppbördsmän i Södra Dalarne. Detta var å alla sätt uppbyggeligt, särskilt då som undertecknad ansvarade för utbildningen. Dock erhöll man icke lunch vilket är smolket i dagens bägare.

Om morgonen bege man sig antagligen åt Gefle till, där man eventuellt skall deltaga å en så kallad mässa. Dock icke högmässan, ty som de redliga läsarne känna till spara man denna till söndagen. Om morgondagens afton är man inviterad till den redliga HBF Birkarlarnas kammare för samkväm. Lördagen bjuda å ett socialt engagemang medelst högtidsdräkt. Man kan alltså våga sig på att hävda att den stundande helgen i Lärdomsstaden synes undertecknad bliva mycket amusant tillika uppbyggelig.

En tanke som slogo undertecknad då man läste den i övrigt förvirrade Hr Torstenssons så kallade blogg är det synnerligen starka stöd undertecknad njuta i sin kandidatur till posten som Statsråd med ansvar för Kulturfrågor. Dock bör man måhända taga det ett steg längre och redogöra för vilka av sina så kallade bloggkamrater man hade rekryterat till sitt så kallade kabinett i händelse av att undertecknad emottar Hans Majestät Konungens uppdrag att bilda regering.

Hans Majestäts Försteminister tillika Statsminister
Undertecknad

Ministern för Utrikes Angelägenheter
Fröken Jeanette vilken förvisso är av finsk övertygelse. Detta torde dock icke vara något problem när som Östra Rikshalvan ånyo inlemmas i det Storsvenska Riket
http://livetihelsingfors.blogspot.com/

Statsråd med ansvar för Rikets Försvar tillika Överbefälhavare
Torde tillfalla den redlige Hr Dr Erik vilken har stor erfarenhet av det militära. Man har å känn att de Storsvenska vapnen torde prestera ypperligt då de leds från fronten
http://userfriendlydoc.blogspot.com/

Statsråd med ansvar för Kultur samt Hälsofrågor
Man kan icke se någon annan kandidat än den charmerande unga Fröken tillika Sjuksystern Jemth. Man emotser att hälsovården kommer att bli både bättre och mer "glittrig" (för att använda Fröken Jemts egna formuleringar)
http://hannajemth.blogspot.com/

Statsråd med ansvar för Lag och Ordning samt Konsumentfrågor
Hr Stefan från den så kallade Sugbloggen torde vara självskriven å denna post. Man emotser att missdådare torde erhålla de straff de förtjänar samt få en uppbyggelig dos av vett och fason från denne hedersman
http://sakersomsuger.blogspot.com/

Statsråd med ansvar för Arbetsmarknad
Fröken 6:or och 7:or skall givetvis erhålla denna så kallade portfölj. Man emotser att de letargiska tillika osnygga drönarna å Arbetsförmedlingen hade tagits i Herrans Tukt och Förmaning då hon tillträder sin post
http://tramsigt.blogspot.com/

Statsråd med ansvar för Rikets Finanser samt In och Utrikes Handel
Hr Snubben, vilken icke endast förestår en så kallad kiosk utan även driver en så kallad blogg torde vara väl lämpad att ansvara för dessa för Riket så viktiga frågor
http://snubben.blogspot.com/

Statsråd med ansvar för Utbildning tillika Ungdomsminister
Den förvirrade tillika osnyggt långhårige Hr Torstensson. Detta då han dels är i behov av en grundläggande utbildning själv, samt det faktum att hans ungdomliga framtoning torde vara till gagn då han konfronteras med Hans Majestät Konungens yngre undersåtar
http://sakerjagogillar.blogspot.com/

Undertecknad har intet emot om någon av de tilltänkta Statsråden icke betalat sina televisionslicenser eller brukat svarta barnflickor. Det stå även övriga hugade intressenter fritt att anmäla sitt intresse.

10 Comments:

Blogger Neggot said...

Det glädjer mig att Ni inser storheten i mitt uppfostringsprogram och väljer att tillsätta mig på Utbildningsministerposten. Är det någon som ska få ordning på de små så är det jag.

Något som däremot smärtar mig är det faktum att en Birkarl tror sig kunna leda en Skvader. Ni vet lika väl som jag att så aldrig har varit fallet och kommer så aldrig att bli.

19/10/06 16:52  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Unge Hr Torstensson

Självklart har undertecknad förstått att man ibland måst sätta en av folket att leda detsamma. Således är Ni föreslagen.

Vad avser Ert förvirrade påstående om Skvadrar och dessas relation till Birkarlar veta samtliga människor vid sunda vätskor att Skvadern i gemen icke endast skall ledas utan även tuktas. Att HBF Birkarlarna icke gjort så bero mestadels å det faktum att vi icke önska oss det så kallade merarbete detta skulle innebära

19/10/06 17:13  
Blogger Gustav said...

Undertecknad kanske kan bistå med något till nämnda regeringsförklaring?

Annars får jag bilda en opposition. ;-)

19/10/06 17:53  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Unge Hr Gustav

I så fall må han inlämna en styck så kallad ansökningshandling till den portfölj han sig vara mest lämpad

20/10/06 10:08  
Blogger Dåcktor Erik said...

Undertecknad känner sig hedrad över högt ärade Broderns förslag och skulle göra sitt bästa att rätta till de många och stora bristerna i den sk Försvarsmakten, som icke längre är myckte till försvar och heller ej har någon makt.

Undertecknad har också inga så kallade skelett i garderoben, endast ett antal rådjurshorn på väggen, och betalar televisionslicensen dock under protest.

20/10/06 11:20  
Blogger Gustav said...

Min ansökningshandling till Er regering blir kort och koncis.
UNdertecknad hoppas nämligen att Ni utser mig ansvarig för infrastrukturfrågor. Ett ämne som jag brinner å starkaste för.

Jag har alltid varit en hederlig medborgare så det blir inga som helst problem för Er med att ge mig detta ansvar.

20/10/06 12:42  
Blogger Stefan said...

televisionslicensen är likt broder dåcktor erik betalad under protest - för övrigt anser undertecknad att det är ett tecken på ett friskt folk om man besvärar sig med att göra mindre protester. Givetvis inom lagens råmärken.

Undertecknad är hedrad över utnämningen och svär ed på att det skulla snyggas upp en hel del i konungariket om broder eugéne fick sitta vid rodret

20/10/06 13:27  
Blogger SixesAndSevens said...

Genialt, Eugéne!
När börjar jag??

20/10/06 17:27  
Blogger Hanna said...

Fabulous.
Jag har aldrig betalat varken barnflickor eller tv-licens och är således perfekt för uppdraget.

För övrigt - samt apropå "glittrig" skulle du se avdelningen jag jobbar på. Den är sedan jag började självlysande.

21/10/06 14:35  
Blogger S-Man said...

Yupp! Sign me up.
Har heller aldrig pyntat för vare sig flickor i någon form eller tv-licens.

Jag hävdar å det bestämdaste kostnader av sådan art bör gå till vettigare ting, såsom sprit och sport... och sånt.

24/10/06 04:44  

Skicka en kommentar

<< Home