Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

måndag, oktober 23, 2006

Måndag (om eftermiddagen)

Tunga skyar och regn över Residensstaden i Dalarne. Man emotser att hösten gjort sitt intåg i denna trakt och att vinterstormarna inom kort kommer att hålla de osnygga dalkarlarna bakom lås och regel.

Arbetsdagen å Ämbetsverket lider mot sitt slut, men flitens lampa brinner å undertecknads så kallade kontor. Under dagen har i vanlig ordning en mängd, för Hans Majestät Konungens Provins Dalarne, viktiga ärenden beaktats och beslutats kring.

Helgen spenderades vid Fyris, om fredagens afton i Br Birkarlars ädla krets, lördagen medelst en så kallad uppvaktning av Systersällskapet och söndagen ägnades åt att Sällskapet.

Har icke haft tid att kontrollera vad som skrives å de så kallade dagstidningarnas löpsedlar under dagen men man misstänka att intet gott haver försigått.

Vidare kan anföras att man ännu icke mottagit Hans Majestäts uppdrag att blida regering i Konungariket. Nåväl man har ställt sina tjänster till förfogande och ser med tillförsikt framtiden an.

1 Comments:

Blogger Dåcktor Erik said...

Undertecknad kan upplysa den högt värderade Brodern om att Hans Majestät nu avlägger besök i Amerikas Förenta Stater, där han bland annat har ätit lunch med den lågpannade och besynnerligt talande Herr Presidenten över sagda Stater.

Månne försöker Hans Majestät övertala Herr Presidenten att ge högt värderade Brodern även dennes ämbete?

23/10/06 20:27  

Skicka en kommentar

<< Home