Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

måndag, november 13, 2006

Måndag (om förmiddagen)

Tunga skyar över Residensstaden i Dalarne. Man emotser snö.

Åter å arbetet å Hans Majestät Konungens Ämbetsverk i Dalarne.

Den gångna helgen har spenderats i Hans Majestät Konungens Provins Kronoberg där man har ägnat sig åt kontemplation samt återhämtning. De senaste veckorna har varit tämligen ansträngande och det gjorde en gott att få vila upp sig så att man kan återvända till vardagslivets tråk och tvång medelst förnyad energi. Under fredagen hann man dock med ett så kallat stop-over i Lärdomsstaden där man hunno med att inmundiga palt å den Norrländska Nationen tillsammans med Br. Skattmästare. Detta voro uppbyggeligt och man har å känn att det som rör Sällskapet endast kunna resultera i goda utkomster.

Under innevarande vecka skall undertecknad bege sig norrut för att i kuststaden Härnösand deltaga å ett så kallat symposium. Huruvida detta är bra eller dåligt återstår att se.

Vad som däremot är odelat gott tillika bra tillika uppbyggeligt är det faktum att undertecknad är inviterad att bevista Höstfesten å den Norrländska Nationen om lördagen, och detta i sällskap medelst sagda Nations första dam. Således måst man tillse att fracken är vederbörligen pressad samt att ens civila medaljer putsas till vederbörlig glans.

Å den politiska fronten har Hr Statsrådet med ansvar för Rikets försvar Odenberg under förutvarande vecka kräkt ur sig en bunt nulliteter avseende den framtida beskaffenheten hos Hans Majestät Konungens Stridskrafter. Uppenbarligen vill det osnygge tillika uppenbart förryckta statsrådet icke se vikten av ett starkt tillika välutrustat sådant. Man kan endast anta att denne slemme kanalj går i främmande makts ledband och successivt syftar till att ställa Konungariket Sverige försvarslöst i händelse av främmande aggression. Detta är intet mindre än en skandal och sådant oskick måst näpsas. Man hemställer ånyo att nuvarande Hr Hovstallmästaren tillika Generallöjtnanten Melin göres till ansvarig för Hans Majestät Konungens stridskrafter samt att ett ambitiöst program för upprustning genomförs.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tag dig i akt! Härnösand må ligga i Ångermanland, vilket kan tyckas vara en nätt och jämnt civiliserad landsända. Denna stad som klarar sig enbart tack vare den gudomliga närvaron av en domkyrka ligger farligt nära Medelpad och ingen kan veta vad för tarvliga influenser som därur kommer. Jag rekommenderar kroppsställ i gummi, handskar med asbeststoppning, svetsglasögon samt att du så långt det är möjligt undviker att tala med lokalbefolkningen - särskilt den i de södra delarna av staden.

14/11/06 14:57  
Anonymous Anonym said...

Djävlar! Fel post.

14/11/06 14:58  

Skicka en kommentar

<< Home