Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, november 02, 2006

Torsdag (om förmiddagen)

Strålande solsken och höga skyar över Residensstaden. Vintern är här för att stanna.

Då man under morgonen flanerade från sitt boende till Ämbetsverket slogs man av hur en såpass ohemul stad kan bliva förändrad av snö. Man emotser att snön kommer att fotsätta att täcka denna bakåtsträvande bygd.

Vidare har man förstått av Hans Majestät Konungens Televisions utsändningar att borgarne i Kgl. Hufvudstaden har drabbats hårt av det ymniga snöfall vilket passerat staden. Vägarne äro ofarbara. Skall det behöva gå till å detta sätt? Fordom, då saker och ting var bättre torde icke snö ha hindrat varken trafikanter eller tågtrafik i Konungariket Sverige, men det är som bekant sämre ställt medelst detta nu.

Undertecknad har tidigare å denna så kallade blogg hävdat att Koungarikets krisberedskap är under all kritik, och det synes undertecknad att så även är fallet nu.

Måhända leva icke den så kallade Alliansen upp till de krav undersåtarna behäftade densamma medelst då de utkastade den olagliga tillika obehagliga socialistiska dito från regeringsmakten. Man ser endast en lösning; dvs. återbörda exekutivmakten åt Hans Majestät Konungen samt återuppbygga densammes Krigsmakt till den styrka den fordom besatt. Med en sådan personalresurs torde följderna av ett snöoväder kunna avhjälpas i ett så kallat nafs.

Vidare kan anföras att man redan under eftermiddagen ämnar kvittera Residensstaden i Hans Majestät Konungens illojala provins Dalarne för att begiva sig österut till Lärdomsstaden vid Fyris. Mycket arbete kvarstå ännu inför Sällskapets Höstbal om lördagen. Långväga gäster måst inkvarteras, kocken skall tas i Herrans tukt och förmaning samt insignier, medaljer och kraschaner putsas. Yttermera visso skall även en aktivitet för de medföljande damerna ordnas. Man emotser en arbetsam helg.

7 Comments:

Blogger Hanna said...

Ska du gå på höstbal och Älggask samma dag? Hur skall du hinna det? Är jag snurrig i huvudet?

2/11/06 15:00  
Blogger Gustav said...

Bal minsann? Då får jag önska Eugéne en riktigt angenäm helg.

3/11/06 16:42  
Blogger Smiley said...

Hoppas att de medföljande damerna var i högsta grad nöjda =)

5/11/06 10:09  
Anonymous Anonym said...

O äktfödde samlare!

Två fel har smugit sig in å Eder i andra fall högst betvingande och uppbyggeliga läsningsportal. Ett tempel till Gudarnes ära kan icke tillåtas sky en sådan sak. "Fortfarande" är ordet jag söker förgäves. Vidare är det endast med yttersta svårighet denna bonapartistiska moral kan upplevas som äktfödd. Ty så ungdomelig är Ni väl ändå inte att Ni fått utstå smäleken av att sitta och inmundiga Er föda vid Tyrannens bord?

Possunt nec posse videntur. Det är vad de säger om oss.

7/11/06 03:03  
Anonymous Anonym said...

Leve daladansen som uppror!

8/11/06 11:51  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Charmerande Fröken Smiley

Det syntes undertecknad att damerna voro nöjda.

Hr Gustav:

Man tackar något i efterhand

9/11/06 13:33  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Anonym:

Som du säkert känner till handlade icke Daldansen primärt om att avskaffa monarkin, snarare att få göra sin röst hörd i valet av tronföljare.

9/11/06 15:55  

Skicka en kommentar

<< Home