Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, november 09, 2006

Torsdag (om eftermiddagen)

Höga skyar och strålande solsken över Residensstaden.

Åter i Hans Majestät Konungens illojala provins Dalarne. Under föregående fredag toga man ut så kallad semester för att kunna ordna de sista detaljerna inför Sällskapets Höstkapitel. Kockarna togos i örat i syfte att förhindra att de gingo ned sig i lättja, medaljerna putsades och fracken fingo hänga till sig.

Lördagen bjöd på fantastisk underhållning samt lärda diskussioner med bröderna. Kvällens kapitel var storslaget, ja så storslaget att undertecknad inte finner ord för att beskriva det.
Aftonen avslutades å Norrlands Nation där man i all hast sprang på den charmerande Fröken Jemth samt den förvirrade Hr Torstensson.

Under innevarande vecka har undertecknad fått flänga likt ett skållat troll emellan Konungarikets utposter. Om måndagen var man anmodad att befinna sig i bruksorten Borlänge, men då tågtrafiken i Konungariket är under all kritik fann man sig strandsatt tillika försenad. Resultatet blevo att undertecknad måst taga vägen till Borlänge via Gävle. Detta är icke tids eller kostnadseffektivt och man blir mer och mer övertygad om att endast medelst väpnad insats kan komma tillrätta med sagda problematik.

Tisdagen och Onsdagen spenderades å ett lärorikt så kallat seminarium i Kgl. Hufvudstaden där den Europeiska Unionens forskningsprogram presenterades. Måhända icke undertecknads gebit men lärorikt trots detta. Vidare kan anföras att man hade det stora nöjet att å sagda konferens träffa en av de nobla systrarna från Sällskapets systerorder i Lärdomsstaden.

Under dagen har man ägnat sig åt vitalt arbete för Hans Majestät Konungens eftersatta tillika illojala, Provins Dalarne. Mycket återstår ännu innan man kunna avgå mot hemmet.

Å den politiska fronten finner man att det vänstra partiet och dess klent begåvade tillika osnyggt stirrande ordförande Hr Ohly framlagt ett förslag om att sänka Hans Majestät Konungens apanage. Detta är intet mindre än en skandal och tangera högförräderi i undertecknads begreppsvärld. Hr Ohly gör fortsättningsvis klokast i att hålla sina dumheter för sig själv och icke under några som helst omständigheter spy ut dessa över de redliga och ärbara undersåtarna i Konungariket Sverige. Man emotser även att Hr Ohly kan föras upp å undertecknads lista över subversiva element vilka alla torde få framleva sina dagar bakom lås och regel.

Skäms!

4 Comments:

Blogger Gustav said...

Infrastrukturen verkar ha satts på sin spets där uppe nu ja. Beklagligt.
Jag lovar, i kraft av framtida infrastrukturminister, att ställa saker till rätta när Er regeringsförklaring tas i bruk.

9/11/06 21:47  
Blogger SixesAndSevens said...

Som vanligt underhållande och intressant skriftat. Man tackar.

10/11/06 12:50  
Blogger Hanna said...

Din iakttagelseförmåga är knivskarp.
Jag är charmerande. Björn är förvirrad.

Jag sitter på en hög SJ-biljetter vilka jag borde skicka till SJ:s kontor för att erhålla ersättning för inställda tåg och förseningar, men jag orkar inte.
SJ suger musten ur människan.

10/11/06 17:40  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Unge Hr Gustav tillika Statsrådet med ansvar för Infrastrukturfrågor

Undertecknad emotser en snar uppryckning bland pultronerna å Statens så kallade Jernvägar. Om inte annat torde det finna utrymme för strafföreläggande

Kära Fröken 6:or och 7:or tillika Statsrådet med ansvar för arbetsmarknad

Man strävar alltid efter att roa sina medmänniskor samt upplysa om det tjuv och rackarspel vilket är legio i Konungariket

Charmerande Fröken Jemth tillika Statsrådet medelst ansvar för sjukvård.

Självklart är ni charmerande, och unge Hr Torstensson torde skatta sig lycklig att få möjlighet att socialisera medelst er egen höga person. Avseende SJ är det djävulens påfund och ingen redlig person torde önska kontakt medelst dessa halvapor.

13/11/06 10:06  

Skicka en kommentar

<< Home