Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, juni 22, 2006

Torsdag (om aftonen)

Tillbaka i civilisationen
Dvs. Lärdomsstaden och undertecknads residens i Katedralens skugga. Dalarne må vara en pittoresk bygd, men Residensstaden lämna en hel del att önska.

Nåväl, under dagen haver undertecknad hunnit med att besöka H M Konungens systembolag i syfte att förbereda sig inför helgens bravader. Midsommarafton kommer att spenderas med de redliga Bröderna A och K samt dessas respektive. Jag ser medelst tillförsikt fram mot denna occassion, då möjligheten till gamman äro mycket stor.

Vidare haver även undertecknad varit å en skräddeributik där jag haver införskaffat ännu en kostym. Ty en lojal tjänsteman å H M Konungens Ämbetsverk bör klä sig oklanderligt. Appropå Ämbetsverket, fick undertecknad ännu en uppgift vilken skall ingå i undertecknads så kallade portfölj. Och så säga ondsinta personer att den Kungliga administrationen äro inflexibel. Dessa kretiner veta noll och intet kom hur det är att vara ämbetsman i Konungens tjänst.

Dagen har å det hela taget varit god, primärt då undertecknad icke behövt beskåda den vederstyggliga Folkkommissarien Ulvskog. Å andra sidan tvungos man att lyssna å det snutiga statsrådet Hr Bodström. Usch! Ärligt och redligt folk såsom undertecknad betacka sig för sådana drängfasoner å den arla morgonstunden. Jag efterlyser i stället Luthers Katekes och psalmsång i de så kallade "morgonsofforna", förutsatt att det är en Kungatrogen prästman som håller i mässan.

Vidare är jag inviterad av Unga Fröken H-V till en supé å anrika Södermanland-Nerikes Nation. Detta är i sanning en trivsam aktivitet å kvällskvisten.

Å fotbollsfronten gladdes vi åt att se huru Konungariket Nederländerna höll Republiken Argentina stången i den så kallade gruppfinalen. Vi gratulerar således H M Drottningen å hennes Fotbollslandslags vidare avancemang.

En mindre upplyftande händelse är dock att Republiken Tjeckien icke går vidare till åttondelsfinal. Orättfärdigt så besegrades det ärbara laget av kretinerna i Republiken Italiens fotbollslandslag. Vi känna sympati med den redlige Hr Bruckner och hans mannar, då de dricka ur nederlagets bittra kalk. Dock voro Republiken Tjeckien den moraliske segraren i sagda grupp, ty de snutfagra och struntförnäma italienska mannarna inhösta ingen sympati från någon person vid sunda vätskor.