Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

tisdag, juni 27, 2006

Tisdag (om morgonen)

Syndafall!

Eller lokal nederbörd som det plägar att kallas å televisionens väderleksrapporter. Residensstaden är i vilket fall som helst utsatt för regn. Detta är i och för sig intet som bekymrar undertecknad då man befinner sig å sin varma och ombonade kammare å Ämbetsverket.

Fick via rundradions utsändningar nys om att antalet osäkra väljare i Konungariket, vilka kan tänka sig att lägga sin stämma å hr. Statsminister Persson, har ökat. Detta är i sanning oroväckande. Jag ställer mig tveksam till om Fäderneslandet har motståndskraft att överleva fyra år till med den vederstygglige sörmlänningen vid rodret. Jag hemställer ånyo att Hr förutvarande generalen i Hans Majestäts Kavalleri Åke Sagrén tar över posten som Hans Majestäts statsminister.

Å fotbollsfronten kan meddelas att Hennes Majestät Elizabeth I av Australiens "Socceroos" orättfärdigt blevo berövade victorian i sista matchminuten. Republiken Italiens slemma spelare tveka icke att simulera till sig straffar. Och dessa människor är vi förbundna med! Intet mindre än en skandal. Till hr Grosso vilken plägade uppvisa en så total brist på sportsmanship har jag endast en sak att säga - Skäms karlslok!

Även Förbundsrepubliken Schweiz blevo utslaget å straffar i åttondelsfinalen mot Republiken Ukraina. Dock ytterst få simuleringar i sagda match.