Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

fredag, november 24, 2006

Fredag (om förmiddagen)

Växlande molnighet över Residensstaden i Hans Majestät Konungens Provins Dalarne.

Man misstänker en konspiration, ty då undertecknad plägade att 'logga in' å Blogger fann man att skälmarne vilka förestår denna så kallade tjänst önskar att man genomför en så kallad uppdatering till den ökända betaversionen. Om detta kan undertecknad endast säga:

Förändring = Förnedring!

Sista arbetsdagen för veckan. Om ett par timmar begiver man sig ånyo österut till civilisationen i Lärdomsstaden vid Fyris. Dock blir det måhända icke så mycket gamman som man måhända önskar då ens Fru Mor Joséphine de Beauharnis har anmält att hon ämnar avlägga visit. Huruvida detta är bra eller dåligt återstår att se.

I övrigt finner man att infrastrukturen i Konungariket Sverige i vanlig ordning fortsätter att befinna sig i uruselt skick. Man har fått kännedom att all tågtrafik från Lärdomsstaden stått stilla under morgonen på grund av ett så kallat elfel. Skall det gå till så här i en civiliserad nation? Nej det skall det icke! Det enda man kan anföra är att dessa lågpannade kretiner vilka lyfta lön från Hans Majestät Konungen torde tagas i upptuktelse så att man i fortsättningen kunna sätta någon liten tillit till jernvägskommunikationerna i Konungariket Sverige.

Yttermera visso finner man att den obehagliga röda rörelsen och dessas likaledes obehagliga hantlangare i den gröna och den något rödare rörelsen ökar i förtroende hos den så kallade allmogen. Om detta kan undertecknad endast anföra att allmogen härvidlag visar å sin egen okunskap tillika sin inneboende önskan att leva under förtryck. Den röda rörelsen torde för länge sedan ha placerat i historiens fatabur tillsammans med andra evolutionära återvändsgränder såsom den ullhåriga noshörningen och den iriska jättehjorten. Ånyo måst hemställas att 1809 års Regeringsform göres till gällande grundlag och att man härvidlag slippa dessa klent begåvade tillika lågpannade tillika dåligt klädda tillika obehagliga så kallade politiker allt framgent!

Gud Bevare Konungen!

(Vidare ställer man sig frågan huruvida man skall attrahera de värderade läsarnes så kallade kommentarer. Det synes undertecknad att endast och enkom då man är under Bacchi inflytande rendera man någon form av intresse för sina tankegångar)

10 Comments:

Anonymous Anonym said...

Om jag inte missminner mig så är "Förändring = Förnedring" ett typiskt för konservativa såssar?

24/11/06 13:20  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Bäste Hr Redford

Undertecknad befatta sig icke med rödgardister vare sig de som anser sig vara av en så kallad progressiv eller konservativ övertygelse. Således kan man icke avgöra huruvida dessa drummlar tillika illgärningsmän tagit dessa hedervärda ord till sina egna.

24/11/06 13:42  
Blogger SixesAndSevens said...

Byt till beta, byt till beta! Du har inget att förlora, käre Eugéne!

24/11/06 13:56  
Anonymous Anonym said...

"Förändring är förnedring" är det valspråk som står under den duktigt borgerliga studentföreningen Heimdalls vapen. Åtminstone det som hänger i deras lokal.

24/11/06 20:40  
Blogger Gustav said...

Det vore sannerligen intressant att få höra om vad Eugéne tycker om den nya Bond-filmen eftersom han ska se den i kväll.

25/11/06 10:35  
Blogger Dåcktor Erik said...

Undertecknad hoppas att högt värderade Brodern och Broderns mor får en amusant tillika stärkande helg i Lärdomsstaden, trots undertecknads brist på tips på aktiviteter.

Undertecknad emotser även en sk recension av filmen om agenten i Hennes Britanniska Majestäts underrättelsetjänst. Dock är det en gåta hur någon kan vara hemlig när vederbörande medverkar i en film.

25/11/06 12:07  
Anonymous Anonym said...

Förarga sig icke över allmogen ty de veta icke bättre. De sakna den förmåga vi lärda män besitta, att överblicka de större målen samt förmågan att tänka i fler än ett steg.

Konungens skål!

25/11/06 12:11  
Anonymous Anonym said...

Leve konungen!

26/11/06 16:22  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Unge Hr Gustav samt Broder tillika Doktor Erik

Man måst erkänna att man voro storligen imponerad av den senaste filmatiseringen av Hr (eller är det månde Örlogskapten) Bonds öden och äventyr. Hr Craig sakna måhända det något gaeliska utseende som Hrr Connery och Pierce har gjort synonymt, men i övrigt har man intet att beklaga sig över. Yttermera visso är Fröken Green en charmerande ung Fröken.

Hr Pata

Ni har antagligen rätt men å andra sidan är det tämligen frustrerande att beskåda allmogen då de bildligen lägga snaran om sin egen hals.

27/11/06 15:55  
Anonymous Anonym said...

Låt konungen undergå samma behandling som undertecknad nesligen fick understå då jag avlägsnade kräket G III från denna jord.

2/12/06 16:32  

Skicka en kommentar

<< Home