Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, juli 20, 2006

Torsdag (om förmiddagen)

Regntunga skyar över Residensstaden

Har haft två samtal med mina kollegor här å Ämbetsverket. Det synes mig som om vissa rutiner icke haver skötts å ett föredömligt sätt, vilket generera merarbete och huvudbry för de lojala ämbetsmän i Konungens tjänst vilka måst ställa drängstugan i ordning. Det krävs uppenbarligen rättning i leden och en uppsnäppning av monumentala mått även här. Behöver jag säga att jag vädrar en konspiration?

Det blir antagligen ännu en torsdag utan den svenska paradrätten ärtsoppa och punch. Detta är förskräckligt. Residensstaden är och förblir ett kulturellt bakvatten, befolkat av lantliga personer.

Vidare har undertecknad, via inofficiella kanaler fått nys om den konspiration vilken den slemme kanaljen tillika Hr Landshövdingen i Västmanland Mats Svegfors ägna tid och möda åt att färdigställa. Uppenbarligen är tanken hos ärkekretinen Hr Svegfors att slå sönder salig Axel Oxenstiernas länsindelning till förmån för så kallade 'storlän'. Detta är barockt, regelvidrigt och direkt olagligt enligt undertecknads uppfattning. Syftet sägs vara att säkerställa undersåtarnas tillgång till adekvat medicinsk vård i framtiden. Dock gå upphovsmännen 'över ån efter vatten', ty det enklaste sättet är att en gång för alla förpassa Landstingen till historiens fatabur, och bringa all sjukvård under Hans Majestät Konungens domän. Men den styrande regimen önskar givetvis behålla denna horribla institution, ty de har en stor väljarkader inom denna och dessa stackars människor förledas dagligen med fagra löften från sagda regim. .Det är ynkligt säger jag och Hr Landshövdingen Svegfors uppmanas att återigen bege sig till sin kammare och fundera igenom sina förslag, ty annars komma historiens dom att bliva mycket hård över sagde Hr Landshövding