Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

onsdag, juli 19, 2006

Onsdag (om morgonen)

Åter å Ämbetsverket, dock om undertecknad in något senare än vad man annars brukar. Detta beror enbart å de ohemula grannarna vilka i går afton hade någon form av sammankomst, där det skreks, spelades modern musik och skreks lite till. Undertecknad är som de flesta känna till vid detta lag en person vilken oftast låta nåd gå före rätt, men i går afton prövades mitt annars änglalika tålamod.

Nåväl, de snutiga ungdomarna åsido, voro gårdagen amusant och trivsam. Intog supe med Fröken J och därefter kaffe och avec å annan krog. Residensstaden är ett kulturellt bakvatten, och således äro utbudet av lämpliga krogar ytterst begränsat. Eventuellt måst undertecknad skrifta till Hans Majestät Konungen om detta och förhoppningsvis kan ett Kungligt plakat eller påbud förbättra situationen för oss få lojala tjänstemän vilka är satta i provinserna för att hålla infödingarna i Herrans tukt och förmaning.

Vidare har undertecknad fått kännedom att den dömde landsförrädaren och ärkekretinen Stig Bergling idag har bekännt politisk färg och slagit sina påsar samman med de förvirrade personerna inom det vänstra partiet. Jag finner det magstarkt att en sådan lågpannad individ ens gives möjligheten att vistats utom regel och lås, ty Bergling (som icke förtjänar epitetet Hr.) är en slem kanalj vilken icke bör ges något som helst utrymme att framföra sina naturvidriga åsikter i det så kallade offentliga rummet. Yttermera visso förstärka detta enbart undertecknads syn å det vänstra partiet såsom varandes just Konungafientliga tillika presumptiva landsförrädare. Jag finner det ynkligt att partifunktionärerna har gett sagda kretin medlemskap i sin krets, men förhoppningsvis kommer detta att straffa sig å valdagen.

Skäms!