Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, juli 13, 2006

Torsdag (om morgonen)

Tunga skyar över Residensstaden, regn är antagligen att vänta.

Åter å kammaren å Ämbetsverket. Kanaljen till granne underlät att spela modern tillika skränig rockmusik vilket möjliggjorde för undertecknad att sova. Detta är på det hela taget gott, ty en utvilad ämbetsman i Hans Majestät Konungens tjänst kommer att verka å ett sådant sätt att samtliga undersåtar gynnas.

I övrigt ställer sig undertecknad ånyo frågan huru man skola bete sig för att kunna få sig en tallrik ärtsoppa med tillhörande punch och pannkakor till livs här i provinsstaden. Jag misstänker att det är näst intill omöjligt, då de kulturfientliga personerna vilka förestår stadens krogar och värdshus, aktivt välja bort denna svenska paradrätt. Jag vilja åter höja ett varningens finger, ty kompromissa vi för mycket medelst det som gammalt och fornt varit kunna mångfalden lätt bytas i enfald.

Dock bör kanske undertecknad vara något försiktig i kritiken avseende detta, ty i dag haver Hr Professorn Masoud Kamali framlagt en styck så kallad debattartikel i en av Kungliga Huvudstadens tidningar. I denna hävdar Hr Professor Kamali att Konungariket Sverige å det hela taget är ett rasistiskt fenomen, där som människor medelst annan etnisk bakgrund diskrimineras i parti och minut. Yttermera visso hävdar även Hr Professor Kamali att de tjänste- och ämbetsmän i Hans Majestät Konungens Förvaltning, endast förvärrar sagda diskriminering och rasism. Jag ställer mig dock, å det hela taget, tveksam till Hr Professor Kamalis slutsatser. Förvisso är det så att personer medelst annan etnisk och kulturell bakgrund upplever svårigheter i Konungariket Sverige. Dock är det helt uppåt väggarna fel av Hr Professorn att hävda att dett torde bero å det faktum att Konungariket endast befolkas av personer av en rasistisk övertygelse. Personligen anser undertecknad att Hr Professor Kamali har gjort sig skyldig till samma illdåd vilka han tidigare har anklagat undersåtarna i Konungariket Sverige för, nämligen att dra alla över samma kam. Jag förnekar icke att det i Konungariket finnas synnerligen lågpannade individer vilka hysa rasistiska åsikter emot personer av annan etnisk och kulturell bakgrund. Till dessa individer säger jag endast - Skäms!

Dock uppmanas Hr Professor Kamali att göra en noggran översyn av sina egna åsikter innan han till äventyrs sätta dessa å pränt. Ty enligt min ringa mening skapa Hr Professor Kamalis språkbruk endast mer osämja och kan i värsta fall bliva en så kallad självuppfyllande profetia, där de av övervägande svensk övertygelse, icke göra en ansträngning då de redan av Hr Professor Kamali stämplats såsom varandes rasister.