Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

fredag, juli 07, 2006

Fredag (om eftermiddagen)

Värmen består

Jag måst erkänna att min nit i att anteckna å denna elektroniska journal har varit under all kritik. Undertecknad lovar att å det snaraste bättra sig eller annars avsluta detta åtagande.

Dagens utflykt till Kungliga Hufvudstaden måst inställas då Fröken J har drabbats av en elakartad halsinfektion. Istället har undertecknad ägnat sig åt diverse arbete vilket icke har hunnits med under innevarande vecka.

Helgen torde dock kunna bjuda å en annan utflykt. I sällskap med Hr S och Hr Hofnarren ämnar undertecknad medelst automobil bege sig å Gripsholm för att där beskåda Det Nationella Porträttgalleriet. Detta torde vara en av sommarens höjdpunkter. Givetvis kommer undertecknad att med vördnad beskåda de redliga och ärbara män och kvinnor vilka i sin gärning syftade till att vidmakthålla Konungariket Sveriges ära och renommé.

Å ön Gotland fortgår landsförräderiet alltjämt. Det är dock tur att merparten av dessa så kallade 'folkrepresentanter' synes mig vara tämligen klent begåvade avseende intellektuell kapacitet. En av många dumheter vilka torgfördes var när Hr Ohly ondgjorde sig över Konungariket Sveriges import av krigsmateriel från Republiken Israel. Givetvis skall Konungariket Sverige och Hans Majestäts Försvarsmakt fortsätta medelst detta, förutsatt att det kan ge Hans Majestäts Försvarsmakt en fördel gentemot presumptiva fiender. Anledningen till Hr Ohlys så kallade utspel står antagligen att finna i det faktum att när som ordningen återställs i Konungariket, torde Hr Ohly och hans slemma och skälmaktiga kumpaner stå som måltavlor för israelisk- eller annorstädes tillverkad ammunition.