Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

måndag, juli 10, 2006

Måndag (om eftermiddagen)

Solsken

Så drar sig arbetsdagen mot sitt slut, dock ser gärna undertecknad till att stanna å Ämbetsverket en stund längre än den av Kunglig Majt: reglerade arbetstiden. Lojalitet, plikt och ära heter ledorden. Yttermera visso bör man anföra att det faktum att man är Konungens handgångne man i provinsen är skäl nog att arbeta så kallad övertid.

Vidare har det kommit till undertecknads kännedom att diverse löst pack å den högra politiska kanten plägar att, å ett förvirrat sätt, hävda sig stå för rättrådighet och värn om Konungariket Sverige. Inget kunde vara mer fel! Dessa lågpannade exemplar hävda endast sin egen, ölstinna vision, och tänka intet å Fäderneslandet. I sin totala brist på kunskap om Svea Rikes ärorika historia, drista de sig till dumheter av monumentala mått. Sådana drängfasoner bör man icke se genom fingrarna å. Nej stegel och hjul är det enda dessa kanaljer förstå och detta är vad de bäst behöva. Främst vänder sig undertecknad mot den synnerligen Konungafientlige Andreas Wallentin, en slem kanalj som plägar att sprida s in dynga i elektronisk form.

Vet hut karlslok!