Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

tisdag, juli 18, 2006

Tisdag (om eftermiddagen)

Solsken över Residensstaden

(Vilket i sig varken gör till eller från, ty Residensstaden är ohjälpligt fast i kulturskymningen)

Har ägnat mig åt, för Konungariket, vitalt detektivarbete. Det förhåller sig nämligen så att någon särdeles otrevlig kanalj har försummat att rapportera korrekta utgifter avseende x antal företag inom Ämbetsverkets ram. Det gör mig ont att se huru långt gånget förräderiet och drummelmentaliteten haver progresserat. Enligt undertecknads ringa mening är detta intet mindre än Majestätsbrott och bör som sådant straffas hårt och skoningslöst.

I afton skall undertecknad socialsera med Fröken J, vilken spenderar sina sista lediga veckor här i Dalarne. Jag har fortfarande icke förstått varför Fröken J väljer att förlägga sin ledighet hit, men det finnas alla sorters människor i vår Herres hage. Förvisso skall undertecknad icke klaga, ty Fröken J är en charmerande Fröken å alla sätt och vis, och undertecknad uppskattar mycket hennes sällskap.

Vidare tvungos undertecknad att i går afton åse det vederstyggliga Statsrådet Fru Holmgren i anslutning till de pågående oroligheterna i Mellersta Östern. Det struntförnäma Fru Statsrådet slogo sig för bröstet i oförtjänt hyllning av den socialistiska regimens icke-insatser för våra landsmän vilka äro strandsatta mellan de krigförande parterna. Återigen ser man hur landsförrädarna har bidragit till lidande och otrygghet för de av våra landsmän, tillika Hans Majestäts undersåtar vilka är å plats. Hade Hans Majestäts Försvarsmakt haft tillgång till den styrka jag tidigare nämnt här å min elektroniska journal, hade de blågula gossarna och fröknarna i ett nafs kunnat luftlandsättas, säkrat hemfärden för Hans Majestäts undersåtar och om nödvändigt givit både sidor en näsbränna då de dristat sig att äventyra svenska undersåtars liv och hälsa.

I vanlig ordning ligga dock skulden för det lidande vilka våra landsmän utsätts för hos den socialdemokratiska regimen och dess handgångna män, dessa löskerkarlar vilka steg för steg avväpnat Hans Majestäts Försvarsmakt.

Skäms!