Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

fredag, juli 14, 2006

Fredag (om morgonen)

H K H Kronprinsessans födelsedag.

Dagen till ära - höga skyar och strålande solsken över Residensstaden. Samtliga redliga och ärbara undersåtar skänker H K H Kronprinsessan sina gratulationer och önskar henne allt gott.

Har under morgonen hittat en ny accomodation här i Residensstaden vilket underlättar undertecknads ämbetsutövning. Sagda bostad ligga inom så kallat promenadavstånd från Ämbetsverket, vilket även det är ett plus. Förhoppningsvis skall detta innebära att man slippa ohemula tillika rockmusikslyssnande grannar, vilka utan att blinka, störa ens nattsömn.

I eftermiddag, efter avslutat arbete å Ämbetsverket, ämnar undertecknad medelst tåg förflytta sig österut till Lärdomsstaden vid Fyris. Veckan har synts mig lång, och det skall bli likt balsam för själen att kvittera den provinsiella Residensstaden, om än bara för helgen. Ett par uppgifter, vitala för Konungarikets fortsatta välstånd, ligga dock kvar å undertecknads bord och måst tillses innan man med gott samvete kan taga helg.

Vidare har undertecknad fått kännedom om den våldsmanual vilken återfinns å en så kallad autonom grupps hemsida. Denna gör gällande att extremt våld, tillika icke-gentlemannamässiga metoder är accepterat då de förvirrade ungdomarna pläga att ge sig in i handgemäng med polis och andra likaledes förvirrade ungdomar. Undertecknad anser att sådana förvirrade och missledda ungdomar torde placeras i arbetsläger i den kärva Norden. Under ledning av Katekesen och hårt kroppsarbete skola de uppfostras till goda och redliga undersåtar. Ett visst mått av aga i uppfostringssyfte är antagligen ofrånkomligt, men då dessa ungdomar anse att våld är ett godkänt medel, torde de icke reagera särskilt förvånat, då de själva stå som mottagare.