Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, december 14, 2006

Torsdag (om eftermiddagen)

Växlande molnighet över Residensstaden. Det är yttermera tämligen mörkt och man kan förledas att tro att natten redan sänkt sig över Kulturskymningen i Dalarne.

En dag fylld av diverse möten och sammanträden, allt i Hans Majestät Konungens Tjänst. Påfrestande förvisso men man är fast i övertygelsen att man måhända kan bringa någon form av upplysning till denna Gudsförgätna trakt.

Om endast ett par timmar beger man sig ånyo österut till ljuset och civilisationen vid Fyris. Det drar i hop sig till julmiddagar både med den Engelske Föreningen samt Sällskapet. Detta torde bliva uppbyggeligt, amusant tillika bereda tillfälle till mången lärd diskurs. Något som undertecknad synes vara en bristvara här i provinserna.

Dock återstår det en hel del arbete innan man kunna sitta ned och smörja kråset med alla de läckerheter som ett Storsvenskt julbord har att erbjuda. Ett antal ärenden måst avslutas här å Ämbetsverket, och då man ankommer Lärdomsstaden måst Residenset storstädas då man skall stå värd för en delegation från Västra Rikshalvan tillika Konungariket Norge. Om lördagen skall även några av de yngre bröderna tagas i upptuktelse så att Julmiddagen löper smärtfritt. Yttermera måst även ens så kallade datamaskin få sitt operativsystem ominstallerat då detta plägat bedriva tjuv och rackarspel med en. Helt klart oacceptabelt!

Man har förstått att Hr Astronauten Fuglesang i afton ämnar bege sig å en så kallad rymdpromenad. Man önskar Hr Astronauten all lycka i detta företag och vill samtidigt inflika att man förväntar sig att Hr Astronauten Fuglesang gör Hans Majestät Konungen och Fäderneslandet heder då han löser sina uppgifter.

Å den politiska fronten finner man att ett avslut kring Prinsessan av Wales tragiska bortgång nu har uppnåtts. Ingen konspiration förelåg, ett faktum ingen person vid sunda vätskor hade kunnat tro. Det är för undertecknad magstarkt hur allmogen vågat peka finger åt Hennes Britanniska Majestät Elizabeth II av Guds Nåde, och antytt att Hennes Britanniska Majestät skulle ligga bakom det tragiska dödsfallet. Dock bör det inflikas att måhända är det lämpligt att HKH Prins William av Wales måhända bör bli den som efterträder Hennes Britanniska Majestät då den dagen kommer. Detta är dock å intet sätt ett krav utan ett råd i all välmening.

Vidare skall anföras att man emotser en uppbyggelig helg och lovar de värderade läsarne en rapport vid första bästa tillfälle. Yttermera visso önskar man att de av läsarne som till äventyrs är bosatta å den västra kusten icke sköljes bort av det myckna regnandet

7 Comments:

Blogger SixesAndSevens said...

*simmar för livet*

14/12/06 21:41  
Blogger SixesAndSevens said...

*simmar för livet*

14/12/06 21:44  
Blogger SixesAndSevens said...

oups... 2 gånger till och med...

15/12/06 13:17  
Anonymous Anonym said...

Storsvenske jävul-
östra rikshalvan våran republik
västra rikshalvan Norge
Förstår varför Napoleon är din idol.

15/12/06 21:34  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Hr Röde Finne

Det är att taga sig friheter avseende antaganden. Undertecknad har aldrig någonsin å denna elektroniska journal hävdad någon beundran för Fransmännens kejsare. Det är snarast så att ni Hr Röde Finne drar era egna slutsatser utan att vara insatt i den faktiska historien. Han uppmanas således att å det snaraste skaffa sig en med verkligheten mer överensstämmande bild.

Högst ovänligt
EdB

18/12/06 09:52  
Anonymous Anonym said...

Din tankar om storhet äger allt för träffande likheter med denne man utan att man kan gå förbi en jämförelse.
En fransos med stora tankar om sitt rikes framväxt och dina storsvenska dillen om de nordiska grannländerna kan kvitta lika.
För den delen tycks jag känna igen den fransos du tycks vilja föreställa om man får tolka den bild du visar.
Hälsningar från den röde på statsförvalningen i Tammerfors - något skall vi i alla fall ha gemensamt.
Du tjänar ditt konungdöme och jag min republik.
Leve republiken och dess president.

18/12/06 16:59  
Blogger Eugéne de Beauharnais said...

Hr Röde Finne

Att tjäna sitt fädernesland är i sanning gott. Det skänker ro i sinnet och värme i hjärtat.

Vidare bör det dock påpekas att undertecknads så kallade avatar icke delade Fransmännens kejsares idéer även om han, av samma orsaker som undertecknad anfört, tjänade densamme och dennes sak. Detta är måhända icke berömvärt då Bonaparte utan tveckan var Europas gissel. I synnerhet då Bonaparte å ett förkastligt sätt sålde ut de nordiska ländernas integritet och frihet.

Det skall vidare påpekas att Furst Eugéne av Leuchtenberg rönte sällsyn framgång både hos sina förutvarande undersåtar i Italien samt hos de tillkommande i Eichstädt. Yttermera visso bör framhållas densammes redliga karaktär och varma känsla för

19/12/06 14:12  

Skicka en kommentar

<< Home