Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

torsdag, december 07, 2006

Torsdag (om eftermiddagen)


Växlande molnighet öfver Residensstaden i Hans Majestät Konungens Illojala Provins Dalarne.


Tillbaka å Ämbetsverket efter att ha inmundigat ärtsoppa medelst tillhörande pannkakor under den av salig Axel Oxenstierna reglementerade och av Hans Majestät Konungen lagstadgade så kallade lunchpausen. Trots att ärtsoppan höll hög kvalitet voro icke måltiden fulländad då det icke gick att få sig en kopp punch som tillbehör. Man häpna över den kulturlöshet vilken råda i Konungariket Sverige, och där allmogen i allt väsentligt icke ge ett vitten för att vidmakthålla de få kvarvarande kulturyttringarna.

Det om detta. Om morgondagens eftermiddag skall man ånyo bege sig österut till ljuset och civilisationen i Lärdomsstaden vid Fyris. Man är inviterad att delta i en festlig tilldragelse med de charmerande fröknarna i HBF Vajan å den Norrländska Nationen, något som undertecknad storligen ser fram emot.

Vidare kan man anföra att "En långvarig Förlovning" var en synnerligen uppbyggelig cintematografisk föreställning. På sagda krigstema kan man även göra läsarne uppmärksamma å det faktum att transportautombilstillverkaren Scanias Hr Verkställande Direktör Östling gjort ett rekorderligt uttalande avseende en tänkt fusion mellan tidigare nämnda bolag samt det tyska dito MAN. Hr Verkställande Direktör Östling har väjt sig för de uppenbara skambud vilka germanerna har lagt å den storsvenska tillverkaren och jämfört dessa medelst Blitzkrieg. Undertecknad är ytterst amuserad och man emotser att Hr Direktör Östling gives någon form av förläning för sina rekorderliga insatser. Fler bör stå upp mot den översittarmentalitet vilka de tyske i allt högre grad ägnar sig åt å den europeiska ekonomiska och politiska scenen.

Vidare har man förstått att de båda tabloidpublikationerna forsätter att bedriva krypskytte mot Hovet och Hans Majestät Koungen. Detta är intet annat än ynkeligt och bör straffas hårt andom till skräck och varnagel hos dessa lågpannade tillika historielösa tillika Majestätsfientliga kretiner och pultroner. Yttermera visso önskar man att indragningsrätten ånyo gives åt Hans Majestät Konungen