Min bilder
Namn:
Plats: Uppsala / Falun, Uppland / Dalarna, Sweden

"Det var inte bättre förr, men det är sämre nu" Lojal tjänsteman i H M tjänst vilken pläga klaga å förfallet i Konungariket Sverige, och således leda motståndet mot den urbana slentrianvänstern och dess handgångna män! För god smak mot drängkultur och struntläsning!

onsdag, januari 17, 2007

Onsdag (om eftermiddagen)

Växlande molnighet över Residensstaden i Dalarne.

Educate people without religion and you make them but clever devils*

Man försöker härvidlag sig å ett så kallat 'nytt grepp' genom att publicera dagens tänkvärdhet i inledningen av ens så kallade blogg-post. Yttermera visso möjliggör citatet en synnerligen god övergång till det faktum att Hans Majestäts Regering beslutat att återinföra betyg för ordning samt uppförande i de kommunala läroverken runt om i Konungariket. Detta är synnerligen positivt och man emotser att de snutiga tillika dåligt klädda undersåtarne av den yngre årgången medelst sagda initiativ tages i Herrans Tukt tillika Förmaning. Dock efterlyser man även att skolagan ånyo tas till heders, ty en stor del av de yngre undersåtarne synes vara i skriande behov av järnhandsken snarare än silkesvanten.

Vidare kan anföras att man i god ordning sökt utföra sitt arbete andom till den bakåtsträvande provinsen Dalarnes förbättring. Dock plägar de lågpannade dalkarlarna att tredskas, envist hålla de fast vid sina naturvidriga seder. Man är mållös.

Man har förstått att HKH Hertigen av Värmland blivit synnerligen illa behandlad av en ättling till någon av de lågpannade kretinerna vilka under föregående sekel sparkades ut från Europas heliga mark då dessa plägade uppvisa en allt för låg intelligens. Man är djupt upprörd över den skymf vilken riktats mot Konungariket Sverige och man förväntar sig att den amerikanske envoyen i Kungliga Hufvudstaden å det snaraste iklär sig tagelskjortan och å knä beger sig till Kungliga Slottet där denne representant för en usel statsbildning bör ödmjuka sig inför Hans Majestät Konungen samt HKH Hertigen av Värmland. Yttermera visso vill undertecknad ånyo lyfta det anspråkslösa förslaget att å det snaraste molma den amerikanska självständigheten i mull och låta de ursprungliga tretton kolonierna återgå till Hennes Britanniska Majestäts Domän. Man har å Ämbetsverket antytt att om man till äventyrs stöter å en så kallad jänkare torde man med rätten å sin sida kunna ge vederbörande en näsbränna.

Å den inrikespolitiska fronten har man förstått att Fru Förutvarande Statsrådet Sahlin under dagen kan bestås med partiledarskapet för den olagliga tillika obehagliga röda rörelsen. Detta är endast gott ty det säkerställer en icke-socialistisk regering även efter nästkommande val.

Måhända det även är å sin plats med en redogörelse för undertecknads planer inför den kommande helgen. Om lördagen infaller den redliga HBF Birkarlarnas Rödingstämma. Man emotser att detta kommer att innebära förträfflig spis tillika lärda och uppbyggeliga diskurser om tillståndet i Konungariket Sverige. Men emotser att de bildade bröderna kommer att dra samma slutsats som undertecknad, nämligen att det var inte bättre förr men det är sämre nu!

Man har även planer å att skaffa sig en ny frack eller möjligen en Prince Charlie Jacket medelst tillhörande dress Sporran. Ett angenämt dilemma att välja således.

*Arthur Wellesley

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag gillar det "nya greppet".

17/1/07 17:17  
Blogger Dåcktor Erik said...

Man åser med glädje att den högt värderade Broderns ånyo skrivit ett inlägg i sin sk blogg.

Såsom föreslagen Minister för Försvarsmakten i Broderns förslag till ny regering har undertecknad väntat vid telefonen hela dagen att HM Konungen skall telefonera, för att man därefter skall kunna inleda en straffexpedition mot de sk Förenta Staterna efter den skymf dessa åsamkat HKH Prinsen.

18/1/07 00:13  

Skicka en kommentar

<< Home